miercuri, 31 august 2022

Cartoonito se relansează în România ca bloc de programe pe Boomerang

Cartoonito se va relansa în România începând din 1 septembrie 2022 ca bloc de programe la televiziunea Boomerang, difuzând desene animate pentru preșcolari (copiii cu vârsta între 2 și 5 ani). Vor fi difuzate zilnic, în intervalul orar 09:00-15:00, atât producții cu personaje cunoscute, precum și noi programe de animație.

Cartoonito este o denumire utilizată de Warner Bros. Discovery pentru mai multe televiziuni și blocuri de programe care vizează copiii de vârstă preșcolară. Denumirea este formată din Cartoon ("desen animat"), combinat cu sufixul spaniol „ito” (care înseamnă "mic").

Printre producțiile cu personaje vechi se numără 'Thomas și prietenii săi", "Lamput' și 'Baby Looney Tunes". Dar, în lunile următoare, vor sosi multe alte desene animate cu personaje care nu au mai fost difuzate la Cartoonito: "Batwheel" (un desen animat plasat în lumea universului DC, în care Personajele principale, Batmobil, Batgirl și Robin, întruchipează niște super-vehicule care salvează lumea, la fel ca supereroii omonimi), "CoComelon" su "Păianjenelul Lucas".

Serialele transmise vor fi în armonie cu principalele valori ale Cartoonito, respectiv curaj, curiozitate, creativitate și colegialitate, bazând-se pe principii dezvoltate de mulți experți în educația timpurie și un sistem educațional inspirat din psihologie și știință modernă, care acordă o atenție specială nevoilor și aptitudinilor preșcolarilor. Pictogramelor și sloganurilor care vor fi afișate în timpul producțiilor Cartoonito vor ajuta pe micii telespectatori să identifice cu ușurință elemente simbolizând atribute precum perseverența, adaptabilitatea, munca în echipă, bunătatea, empatia, capacitatea de a asculta și creativitatea.



Niciun comentariu despre subiectul „Cartoonito se relansează în România ca bloc de programe pe Boomerang”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile