sâmbătă, 17 septembrie 2022

M1, M2, M4, M4 Sport+, M5, DUNA și DUNA WORLD pot fi retransmise integral pe teritoriul României

Fondul pentru Sprijinirea Serviciilor Media şi Gestionarea Bunurilor (MTVA) a transmis către CNA o autorizație generală temporară pentru retransmisia prin satelit, tv prin protocol IP şi tv-cablu, în volum simultan şi neschimbat pe teritoriul României, a televiziunilor M1, M2, M4, M4 Sport+, M5, DUNA și DUNA WORLD.


Televiziunea maghiară M4 Sport - Fotografie realizată de HD Satelit România 

Astfel, în perioada 1 septembrie 2022 – 31 august 2023, MTVA autorizează temporar operatorii de satelit, de rețele de televiziune prin internet (tv prin protocol IP) şi furnizorii de servicii media prin cablu, care își desfășoară activitatea în mod legal pe teritoriul României, să retransmită publicului în mod simultan, neschimbat şi integral, conținutul canalelor publice din Ungaria, menţionate mai sus, care pot fi retransmise în mod legal în afara teritoriului Ungariei.

De asemenea, MTVA a informat Consiliul National al Audiovizualului din România a acordat o autorizație generală temporară pentru retransmiterea simultană, nemodificată și integrală, prin satelit, analog terestru şi prin protocol Internet, a programelor Kossuth Radio, Petofi Radio, Bartok Radio şi Danko Radio, în perioada 1 octombrie 2022 – 30 septembrie 2023. Astfel, Autoritatea Media din Ungaria (MTVA), în calitate de deținător al drepturilor adiacente drepturilor de autor, autorizează temporar toţi furnizorii de servicii analogice prin satelit, terestre şi prin protocol internet, care emit în mod legal în România, să retransmită către public acel conţinut al canalelor mediatice de radio de serviciu public din Ungaria, menționate mai sus, care poate fi distribuit în mod legal în afara Ungariei, în mod simultan, nemodificat și integral.


14 comentarii despre subiectul „M1, M2, M4, M4 Sport+, M5, DUNA și DUNA WORLD pot fi retransmise integral pe teritoriul României”:
Anonim

Și la digi cablu cind pot întra aceste posturi TV

Anonim

De la 1 septembrie 2022, scrie in stire. Nu doar la Digi cablu, la oricine din Romania pot intra, DACA VOR RESPECTIVII SA LE INTRODUCA.

Anonim

Existe postul maghiar M3?

Anonim

Din câte știu a existat pana prin 2018, 2019 și era un fel de TVR Arhiva românesc

Anonim

Dar DUNA WORLD are subtitrare(dublare) în limba română?

Anonim

M3 exista, dar numai pentru android la Google Play sub nume M3.hu

Anonim

Site oficial M3:

https://archivum.mtva.hu/m3

Anonim

Posturile naționale magheare sunt transmise de foarte mult timp la liber chiar nici unul nu este codat ale noastre TVR-urile sunt codate în sistem conax contego cu plată.

Sorin

Anonim, aici e vorba de retransmisie, nu te transmisie. Nu poți retransmite o televiziune în altă țară, chiar daca la origine e transmisă necodat, fără acord. Iar acum există acord de preluare și retransmisie.

Anonim

O veste excelentă pentru minoritatea maghiară din România.

Anonim

Pentru ultimul anonim.

TVR-urile sunt codate din cauza drepturilor de autor, daca vrei sa le decodezi cumperi o cartela TVR si poti sa vezi pe satelit canalele TVR 1 HD, TVR 2 HD, TVR 3, TVR Info HD, TVR Moldova, TVR Cultural HD (ca fi lansat in curand). Nu trebuie sa platesti nimic ca sa vezi TVR-urile prin satelit.

Anonim

TVR moldova și TVR info deși este post informativ de știri dar tot nu înțeleg pentru ce este codat TVR info în tot cazul este ceva la mijlocul nu neapărat drepturile de autor pentru difuzare.

Anonim

Posturile M1, M2, M4, M4 Sport, M5, Duna si Duna World impreuna cu posturile radio se pot receptiona necodat in toata Europa pe satelitul Eurobird 9 Est pe Trasponderul: 11958 MHz, Polarizare: V - Verticala, SR: 27500, FEC: 3/4. Toate posturile sunt transmise in format HD si se pot receptiona cu antena de 80 cm.

Mai este si canalul Galaxy 4 tot din Ungaria se poate receptiona necodat pe satelitul Thor 1 West, pe Transponderul: 12130, Polarizare: H - Orizontala, SR: 28000, FEC:7/8. Galaxy 4 este canal privat care difuzeaza filme si seriale, este doar in limba maghiara.

Anonim

Toate posturile de la Unguri sunt la liber la noi bine înțeles codate

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile