luni, 12 septembrie 2022

Marea Britanie a anulat competiții sportive din weekend, ca omagiu adus reginei Elisabeta a II-a

Competiții sportive importante din Marea Britanie a fost amânate în weekend-ul care a trecut, în contextul morții Reginei Elisabeta a II-a.

Mingi fotbal monocrom - fotografie realizată de HD Satelit România

Vineri dimineața, Premier League a emis o declarație conform căreia „pentru a onora viața și contribuția extraordinară pentru națiune și ca semn de respect, runda de meciuri din Premier League din acest weekend va fi amânată, inclusiv meciul de luni seara”.

Richard Masters, CEO al Premier League, a declarat: „Noi și cluburile noastre dorim să aducem un omagiu serviciului îndelungat și neclintit al Majestății Sale țării noastre. Fiind cel mai longeviv monarh al nostru, ea a fost o inspirație și a lăsat în urmă o moștenire incredibilă, după o viață de dăruire. Acesta este un moment extrem de trist nu doar pentru națiune, ci și pentru milioanele de oameni din întreaga lume care au admirat-o. Ne alăturăm tuturor celor care deplâng moartea ei.

FA a confirmat, de asemenea, că runda de deschidere a meciurilor din Super League feminină (inclusiv cel al campioanei Chelsea, care joacă împotriva lui West Ham pe stadionul principal al clubului, Stamford Bridge) a fost amânată, împreună cu Liga engleză de fotbal, Cupa FA feminină și Trofeul FA.

În afara fotbalului, cel de-al treilea test al Angliei împotriva Africii de Sud la Oval a fost amânat, în timp ce turneul BMW PGA Championship al DP World Tour de la Wentworth a fost, de asemenea, anulat. Evenimentul de ciclism Turul Marii Britanii și-a anulat și ultimele trei etape.


Niciun comentariu despre subiectul „Marea Britanie a anulat competiții sportive din weekend, ca omagiu adus reginei Elisabeta a II-a”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile