luni, 19 septembrie 2022

SkyShowtime se lansează în mai multe țări europene pe 20 septembrie 2022

Sky și Viacom CBS își vor lansa serviciul de streaming în mai multe țări europene (dar deocamdată nu și în România), începand de mâine, pe 20 septembrie 2022. SkyShowtime se va baza pe platforma tehnologică Peacock și va combina conținut de la Universal, DreamWorks, Paramount+, Showtime, Sky și Peacock. Biblioteca va include filme de succes, cum ar fi Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru și Downton Abbey: A New Era.


Platformă de streaming - Fotografie realizată de HD Satelit România

Serviciul va fi lansat mai întâi în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia (prețul pentru SkyShowtime va fi de exemplu în Finlanda de 6,99 euro lunar).  Se va extinde apoi în Țările de Jos, la sfârșitul acestui an. Alte țări din Europa Centrală și de Est vor primi SkyShowtime de la începutul anului 2023. 

Astfel, pe parcursul anului 2023, platforma va fi lansată în alte 17 tari, incluzând România, Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Spania. În total, SkyShowtime va fi disponibil pentru abonații din 22 de teritorii, până la finalul anului viitor (inițial se estimase că lansarea în Romania va avea loc anul acesta).

Vor exista și noi seriale premium bazate pe scenarii, realizate pentru SkyShowtime. În regiunile nordice, va înlocui complet platforma Paramount+.

Suntem încântați că abonații noștri au acces exclusiv la cele mai recente premiere de filme și seriale de la studiourile noastre emblematice și de renume mondial. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii despre datele de lansare pentru celelalte piețe ale noastre și să aducem SkyShowtime și mai multor oameni din toată Europa”, a precizat CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan.

Platforma de streaming nu este de așteptat să se lanseze în Marea Britanie sau în alte regiuni deja susținute de serviciile de televiziune cu plată Sky.

Platforma a primit aprobările legale la începutul acestui an.

UPDATE 4 noiembrie 2022: SkyShowtime a anunțat noi date de lansare. În România se va lansa cel mai devreme din luna februarie 2023. Mai multe detalii găsiți AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „SkyShowtime se lansează în mai multe țări europene pe 20 septembrie 2022”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile