luni, 3 octombrie 2022

"Domnul Mayfair", un serial original FilmBox, din octombrie în România

Serialul, cu Armand Assante și Steven Bauer în rolurile principale, are 10 episoade și este disponibil pe platforma de streaming FilmBox+, începând cu 1 octombrie 2022, anunță platforma de streaming printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Domnul Mayfair" - imagine remisă in comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Armand Assante (cunoscut din filme precum Gotti, American Gangster) și Steven Bauer (cunoscut din seria Ray Donovan) sunt vedetele unui serial original FilmBox, „Domnul Mayfair”, disponibil din octombrie pe platforma de streaming FilmBox+. Un total de 10 episoade vor ține fanii în fața televizorului (sau a oricărui dispozitiv conectat la internet), pentru un serial unic care conține dramă, comedie, acțiune, mister și dragoste.

Dar cine este… Domnul Mayfair?

Max Mayfair trăiește „the good life”, conducând un club de noapte de succes din Londra și amestecându-se prin cele mai strălucitoare mulțimi. Asta până la sosirea nepoatei sale de care nici nu știa, Barbara. Pentru a complica lucrurile, foștii săi asociați mafioți, Mike și Armen apar la ușă după ce au fugit din New York. Motivul? Au ucis un bărbat. Implicat într-un jaf în Portugalia, Max capătă un inamic periculos când Barbara îl convinge să fure niște milioane de la mafia rusă. Singura modalitate de a-și proteja familia acum pare să fie îmbrățișarea căilor criminale pe care sperase să le lase în urmă.

Serialul este regizat și co-produs de Philippe Martinez, un „expert” în filme și seriale de acțiune, care a regizat sau produs filme cu legende de la Hollywood precum Christian Bale, Jean Claude Van Damme, Steven Seagal și mulți alții. Martinez a regizat recent „Iubită pentru tata” (My Dad’s Christmas Date), tot pentru SPI International. Unul dintre coproducători este Loni Farhi, președintele SPI International. „Domnul Mayfair este un omagiu, este partea Americii care este foarte fascinantă – sunt anii ’60 – și cred că am rămas cumva blocat în acea perioadă în capul meu. I-am făcut conceptul mai întâi lui Loni Farhi, partenerul meu de producție, și i-am spus că vreau să fac un spectacol care să aibă un pic de nostalgie. I-am mai spus că vreau să fac ceva foarte muzical”, a spus Philippe Martinez.

Serialul a fost filmat în Portugalia și Anglia, spre încântarea fanilor locali. Assante și Bauer, care se bucură de multă vreme de adularea publicului, fac echipă cu Ken Davitian, cunoscut pentru scenele sale comice din Borat și a cărui versatilitate căutată l-a adus cândva în postura de a juca rolul lui Luciano Pavarotti. Vorbind despre personajul său din serial, Armand Assante a spus: „El este o combinație între o revenire minunată la personajele pe care le vezi în anii ‘50 și 6’0. Este un spărgător de seifuri profesionist, este un vrăjitor. Iar succesul pe care l-a avut ca spărgător îl face să spună într-o zi, știi ce, destul! Problema este că nu scapi niciodată de acea istorie...”

FilmBox+ a început difuzarea serialului pe 1 octombrie: primele episoade vor fi urcate pe platformă în octombrie, iar ultimele 5 episoade, în noiembrie. FilmBox Premium va difuza abonaților serialul începând cu 7 noiembrie.

Serialul "Domnul Mayfair" - imagine remisă in comunicat pentru publicare pe HD Satelit România


Despre SPI International 

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. 

SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming.

Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii la nivel global. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox + care are peste un milion de abonați. Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare și un serviciu la cerere.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Niciun comentariu despre subiectul „"Domnul Mayfair", un serial original FilmBox, din octombrie în România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile