miercuri, 19 octombrie 2022

O nouă conexiune prin fibră optică între Europa de Vest și Europa Centrală și de Est

Unitatea de afaceri internațională a A1 Telekom Austria Group și Invitech ICT Services (Ungaria) au anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit România că au instalat cea mai directă și mai rapidă conexiune prin fibră între Viena și Budapesta. Dezvoltarea de succes a acestui proiect de modernizare a rețelei a fost rezultatul unei colaborări a celor două companii. Au fost implementate două rute complet diferite pentru a garanta cea mai sigură conectivitate între cele două capitale.

Albert Kis, director de operațiuni, servicii de infrastructură și de transport la Invitech - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Prin această conexiune comună de fibră, A1 Telekom Austria Group își extinde deja rețeaua vastă de fibră din Europa. Cu PoP-uri în 47 de țări, A1 Group este unul dintre cei mai mari furnizori de astfel de servicii. Conexiunea suplimentară include interconectarea serviciilor Ethernet, VPN, Wavelength și IPT și permite nu doar accelerarea, ci și maximizarea traficului de date și astfel creșterea prezenței companiei în Europa. Așadar, A1 și Invitech pot oferi acum o conexiune proprie de servicii de rețea de mare capacitate între Viena și Budapesta.

Serviciile și produsele noastre se bazează pe structura noastră paneuropeană, a A1 Telekom Austria Group, pe infrastructura filialelor noastre din șapte țări din ECE și pe diverse parteneriate stabilite cu alți furnizori de telecomunicații. Astfel, o extindere continuă a coloanei noastre de transport de date este o necesitate absolută. Doar o infrastructură de top are a rezultat mai multe servicii, precum și satisfacția și loialitatea clienților noștri”, a precizat Judit Albers, Director Afaceri Internaționale la A1 Telekom Austria Group.

Cu acest proiect, echipa de afaceri internaționale a Grupului A1 extinde parteneriatul de lungă durată cu Invitech, un partener de top pe piața maghiară a furnizorilor de servicii de telecomunicații integrate și IT. Această nouă rută asigură cea mai scurtă și mai sigură conexiune pe acest segment între marginea Europei de Vest și Europa Centrală și de Est.

Suntem mândri că prin această nouă rețea de fibră, de mare capacitate, Invitech poate îmbunătăți în continuare calitatea serviciilor oferite clienților noștri și poate oferi o soluție unică pentru viitoarele nevoi de tranzit din regiune. Cred cu tărie că prezența noastră pe termen lung ca furnizor de servicii de rețea de încredere pe piața maghiară și cooperarea cu A1 Telekom Austria Group ne transformă în opțiunea principală pentru nevoile regionale și garantează o experiență de cea mai bună calitate pentru clienți”, a precizat Albert Kis, director de operațiuni, servicii de infrastructură și de transport la Invitech.

Despre Invitech

Invitech are o rețea de peste 11.000 km, foarte securizată, în principal de-a lungul liniei feroviare principale a Ungariei și este situată în inima ECE, cu 11 transbordări către țările învecinate. Invitech garantează opțiuni de rutare de tranzit prin fibră fără întreruperi în Ungaria și oferă o capacitate de centru de date de peste 3.500 metri pătrați, parte din aceasta cu certificare TIER-III. Rețeaua operatorilor majori din Ungaria se bazează pe infrastructura Invitech. Invitech este membru al grupului 4iG.


Niciun comentariu despre subiectul „O nouă conexiune prin fibră optică între Europa de Vest și Europa Centrală și de Est”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile