miercuri, 28 decembrie 2022

O nouă telenovelă din Columbia, în premieră în România la Diva: "Durere și vindecare"

Din Columbia, direct la DIVA vine noua telenovelă, premieră în România, "Durere și vindecare" (Enfermeras, 2021). Spitalul Santa Rosa își deschide larg porțile și expune munca, viața și pasiunile personalului medical, din 2 ianuarie, în câte două episoade difuzate de luni până vineri, de la ora 17:50, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Un nou serial la Diva: "Durere și vindecare"- Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

 Trei motive pentru publicul va fi atras de noua premieră:

Primul este personajul principal, María Clara González (Diana Hoyos). Ea este asistent medical și mamă singură pentru cei doi copii ai ei. Ea trăiește o poveste de dragoste plină de suișuri și coborâșuri fiind îndrăgostită de un bărbat mai tânăr.

Al doilea motiv îl reprezintă cazurile medicale interesante și intense, presărate cu momente emoționante. Este un serial care recreează universul spitalelor publice din America Latină din punctul de vedere al asistentelor. Fiecare episod are un caz medical specific care este rezolvat până la final, în timp ce intriga principală avansează. Serialul explorează dificultățile și realizările unei bresle de profesioniști, foarte apreciată de societate, dar cu venituri mici, care încearcă să-și depășească propriile probleme pentru a oferi tot ce e mai bun în ciuda conflictelor, a rivalităților, a iubirii și a suferinței de acasă sau de la muncă.

Al treilea motiv este oferit de întreg angrenajul de personaje bine conturate care luptă pentru iubire și vindecare. Între membrii colectivului se țes relații strânse de afecțiune, precum și între ei și pacienții lor, dar și o mulțime de intrigi și invidii. Toate acestea în timp ce se luptă pentru a salva viețile pacienților lor și, uneori, a propriei vieți.

O parte din actorii protagoniști în primul sezon sunt: Wayne LeGette (Manuel Alberto Castro), Nina Caicedo (Solangie Velásquez), Julián Trujillo (Álvaro Rojas), Sebastián Carvajal (Carlos Pérez), Cristian Rojas (Camilo), Viviana Posada (Ivonne) și Maria Carolina Gómez (Claudia).

Din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17:50, Durere și vindecare, noua telenovelă de la DIVA, aduce pe micile ecrane un tablou al suferinței, iubirii și speranței.


Niciun comentariu despre subiectul „O nouă telenovelă din Columbia, în premieră în România la Diva: "Durere și vindecare"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile