luni, 13 februarie 2023

Comunicat: Emisiunea "Nikki Bella Says I Do", la E! pe 19 februarie

Emisiunea "Nikki Bella Says I Do" va fi difuzată de televiziunea E! pe 19 februarie, de la ora 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către DH Satelit România.


"Nikki Bella Says I Do" - Imagine remisă în comunicat de E! pentru publicare pe HD Satelit România

Această emisiune specială în patru părți va aduce în fața publicului toate momentele cheie ale nunții lui Nikki Bella, vedetă WWE și Artem Chigvintsev, câștigătorul emisiunii "Dancing with the Stars". Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească desfășurarea evenimentelor, de la planurile nupțiale și petrecerea burlacilor, până la decizia de a se căsători în Orașul Luminilor.

În această nouă emisiune, Nikki și Artem își continuă povestea de dragoste și se pregătesc pentru un nou capitol din viața lor: căsătoria în Paris. Cu toate acestea, această căsătorie importantă vine cu o serie de provocări, inclusiv grija pentru fiul lor Matteo, organizarea nunții, planificarea petrecerii burlacilor, găsirea rochiei de mireasă și a locației perfecte, și speranța că familia lui Artem din Rusia va putea participa la acest eveniment important. Brie, sora geamănă a viitoarei mirese, va fi acolo pentru a oferi sprijin. Însă cu atât de multe probleme și riscuri, vor reuși Nikki și Artem să-și organizeze o nuntă perfectă?

Emisiunea "Nikki Bella Says I Do" este produsă de WWE, Bunim/Murray Productions și Hi Mom Productions, cu Nikki Bella, Kevin Dunn, Chris Chambers, Marc Pomarico, Andrea Metz și Michelle Peerali ca producători executivi.


Niciun comentariu despre subiectul „Comunicat: Emisiunea "Nikki Bella Says I Do", la E! pe 19 februarie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile