sâmbătă, 11 februarie 2023

Netflix a limitat partajarea parolelor în alte patru țări. Cât costă un subcont de abonat suplimentar?

Netflix a limitat partajarea parolelor în alte patru țări: Canada, Noua Zeelandă, Portugalia și Spania. Abonații din aceste țări vor trebui să plătească o sumă suplimentară de bani, dacă doresc să-și partajeze abonamentul cu cineva care locuiește într-o altă gospodărie. Decizia a fost implementată și în America de Sud. Vor urma și alte țări: Marea Britanie, înainte de sfârșitul lunii martie, precum și alte teritorii, la date calendaristice deocamdată neprecizate.

Telecomenzi si televizoare - imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Într-o postare pe blog, Chengyi Long, director de inovare produse la Netflix, a precizat: „Întotdeauna am am fost de acord ca persoanele care locuiesc împreună să-și partajeze contul Netflix, cu funcții precum profiluri diferite și vizionări simultane. Deși aceste funcții au devenit extrem de populare, au creat de asemenea confuzie despre modul în care se poate partaja contul Netflix. Astăzi, peste 100 de milioane de gospodării partajează conturi, ceea ce afectează capacitatea noastră de a investi în noi filme și seriale. De aceea, în ultimul an am testat în America Latină diferite abordări pentru această problemă și acum suntem gata să o implementăm pe scară mai largă, în lunile următoare. Începem de astăzi în Canada, Noua Zeelandă, Portugalia și Spania. Un cont Netflix este destinat unei gospodării, iar abonații pot alege dintr-o gamă de abonamente cu diferite caracteristici. În plus, abonații vor avea un control mai mare asupra persoanelor care le accesează contul. Ca întotdeauna, vom perfecționa aceste noi funcții pe baza feedbackului abonaților, astfel încât să continuăm să îmbunătățim Netflix în anii următori”.

Abonații la Netflix Standard sau Premium din Canada, Noua Zeelandă, Portugalia și Spania pot adăuga un subcont de abonat suplimentar, pentru până la două persoane cu care nu locuiesc împreună, fiecare cu un profil separat, recomandări personalizate, autentificare și parolă diferite, pentru un preț suplimentar de 7,99 USD lunar/ persoană în Canada, 7,99 USD în Noua Zeelandă, 3,99 USD în Portugalia și 5,99 USD în Spania.

Alte detalii

- Alegerea locației principale: Netflix va ajuta abonații să își configureze locația principală, astfel încât abonatul să poată partaja contul cu oricine locuiește în acea gospodărie.

- Gestionarea dispozitivele și accesului la cont: abonații pot gestiona cu ușurință accesul la contul lor de Netflix, din noua pagină "Gestionați accesul și dispozitivele".

- Transferul profilului: persoanele care utilizau din alta gospodărie un cont Netflix partajat pot transfera cu ușurință un profil într-un cont nou, pentru care să plătească abonamentul propriu, păstrându-și recomandările personalizate, istoricul de vizionare, "Lista mea", jocurile salvate și multe altele.

- Vizionare în timpul călătoriilor: abonații vor putea viziona conținutul Netflix pe dispozitivele lor personale sau se vor putea conecta la Netflix printr-un televizor nou, cum ar fi dintr-un hotel sau dintr-o locuință închiriată pentru vacanță.

UPDATE 23 mai 2023: Partajarea contului: Netflix va trimite emailuri abonaților din România privind utilizarea conturilor în mod comun în afara locuinței personale. Mai multe detalii găsiți AICI.


4 comentarii despre subiectul „Netflix a limitat partajarea parolelor în alte patru țări. Cât costă un subcont de abonat suplimentar?”:
Anonim

Ai două locuințe, atunci plătești două abonamente. Ca la cablu. O decizie discutabilă a celor de la Netflix, pentru că se abandonează ideea de mobilitate a serviciilor sale. Nu iau aici în discuție partajarea uni abonament cu persoane străine, rude, prieteni, în acest context decizia celor de la Netflix fiind de înțeles.

Mihăiță

Anonimule, nu ai citit până la capăt? nu se abandonează ideea de mobilitate....scrie așa;

Vizionare în timpul călătoriilor: abonații vor putea viziona conținutul Netflix pe dispozitivele lor personale sau se vor putea conecta la Netflix printr-un televizor nou, cum ar fi dintr-un hotel sau dintr-o locuință închiriată pentru vacanță.

Va exista o procedura simpla și va funcționa mobilitatea in continuare.

Doar că va fi incomod sa faci asta săptămânal pentru fiecare prieten sau ruda, deci mobilitatea se păstrează dar se descurajează partajerea.

Consultanta-Sisteme de Management-DPO

Nu inteleg o treaba , de ce tot atata discutie, platesti un abonament pt 4 dispozitive , daca intra al cincilea il scoti afara si gata.Nu e de ajuns?Scumpirea era cea mai buna varianta!!!

crysty

Salut .Netflix taie din pret . Am primit un email cu noul tarif. Sperăm că te bucuri de toate serialele și filmele oferite de Netflix. Actualizăm tarifele abonamentelor, iar tariful tău lunar va scădea la 4,99 EUR începând cu următoarea dată de facturare după 14 februarie 2023.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile