miercuri, 22 februarie 2023

SES și Infront au colaborat pentru a transmite Campionatele Mondiale de Schi Alpin

În parteneriat cu Infront, SES a transmis Campionatele Mondiale de Schi Alpin din acest an către o audiență globală prin intermediul unei platforme de distribuție prin satelit dedicată, anunță SES printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS 2023- Imagine remisă in comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Infront și SES au colaborat pentru a distribui în HD cursele recent încheiate de schi de la ediția 2023 a Campionatelor Mondiale de Schi Alpin FIS, care au avut loc în Alpii Francezi, către audiențe din Europa, Asia și America. Utilizând capabilitățile platformei SES de distribuție a sporturilor și evenimentelor, Infront a transmis evenimentul către broadcasteri globali într-un mod eficient și fiabil, la o înaltă calitate a imaginii.

Competiția FIS pentru Campionatele Mondiale de Schi Alpin are loc la fiecare doi ani și reunește cei mai buni schiori în 13 evenimente sportive distincte. Pentru a distribui imaginile live de la fiecare competiție din cele două locații de desfășurare, SES a colaborat cu Infront, transmitând semnalul către centrul Emek Ha’Ela al SES pentru distribuția prin satelit. În plus, pentru a asigura backup-ul semnalului, unități mobile LiveU au fost amplasate la fața locului. Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS sunt unul dintre cele mai importante evenimente sportive, aducând în prim plan cei mai buni schiori din lume, urmărite de milioane de fani din întreaga lume.

Amikam Kranz, Vicepreședinte Media, Betting & Technology Infront, a declarat că, prin utilizarea producției lor media de vârf, care utilizează multiple unghiuri de filmare și date de cursă de pe mai mulți munți, au oferit audienței globale posibilitatea să urmărească competițiile favorite în direct. SES este unul dintre partenerii cheie de tehnologie ai Infront, punându-le la dispoziție o platformă de distribuție video pentru transmiterea conținutului de înaltă calitate către milioane de oameni.

Michele Gosetti, Șef Vânzări, Sporturi și Evenimente SES, a declarat că atenția lor către conținutul video de înaltă calitate, susținută de flota lor de sateliți și infrastructura celulară, de fibră și IP, le permite să răspundă cerințelor partenerilor și standardelor înalte de calitate solicitate de clienții lor. Deoarece fanii sunt tot mai dedicați și pasionați de evenimentele sportive pe care vor să le urmărească, indiferent de locul unde acestea se desfășoară sau momentul zilei, este critic pentru partenerii lor să poată distribui conținutul sportiv către acești telespectatori într-un mod fiabil și la cea mai înaltă calitate posibilă a imaginii.

SES este unul dintre principalii lideri în domeniul transmisiei de sporturi și evenimente, furnizând peste 700 de ore de conținut sportiv zilnic și având peste 500 de clienți în această industrie. Compania distribuie o gamă largă de sporturi, inclusiv fotbal masculin și feminin, fotbal american, tenis, golf, crichet și ciclism, oferind transmisii live și înregistrări ale meciurilor și evenimentelor sportive. Portofoliul de sporturi transmise de SES include atât cele mai populare campionate și ligi sportive, precum NFL, Premier League și Serie A Feminină, cât și sporturi mai de nișă, precum cele cu motor.

Despre SES

SES este o companie care are o viziune ambițioasă de a oferi experiențe excepționale la nivel mondial prin distribuirea conținutului video de cea mai înaltă calitate și furnizarea unei conectivități neîntrerupte. Ca lider în soluțiile globale de conectivitate pentru conținut, SES operează singura constelație de sateliți multi-orbită, oferind acoperire globală și performanță înaltă, inclusiv sistemul de latență joasă O3b, pe orbită medie. Prin utilizarea unei rețele extinse și inteligente, pregătită pentru soluții cloud, SES este capabilă să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate oriunde pe pământ, pe mare și în aer, fiind partener de încredere pentru cei mai importanți operatori de telecomunicații din lume, furnizori de servicii de conectivitate și servicii cloud, platforme video și proprietari de conținut. Rețeaua video a SES transmite aproximativ 8.000 de canale și acoperă peste 366 de milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. SES este listată la bursele din Paris și Luxembourg (semn: SESG). Mai multe informații pot fi găsite la adresa www.ses.com.


Niciun comentariu despre subiectul „SES și Infront au colaborat pentru a transmite Campionatele Mondiale de Schi Alpin”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile