miercuri, 22 februarie 2023

Eurosport va difuza US Open în următorii 5 ani

Warner Bros. Discovery a semnat un nou acord de cinci ani cu United States Tennis Association (USTA) pentru a difuza US Open în 45 de teritorii din Europa, dintre care în 42 în exclusivitate. Eurosport 1, Eurosport 2 și aplicația Eurosport vor difuza meciurile live și rezumatele din fiecare meci de pe fiecare teren. Eurosport difuzează US Open de 25 de ani și continuă să fie gazda tenisului, oferind mai multe momente live decât orice altă televiziune de sport. În plus, Eurosport va difuza fiecare Grand Slam, sezonul ATP în 10 țări (inclusiv România), Cupa Laver și toate meciurile de tenis olimpic, anunță compania Warner Bros. Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Minge de tenis - imagine realizata de HD Satelit România

În România, Eurosport 1 și Eurosport 2, precum și aplicația Eurosport, oferă o acoperire completă a tuturor celor 4 turnee de Grand Slam și a circuitului ATP, iar site-ul eurosport.ro oferă știri și analize ale celor mai importante momente din sport. Noul acord între Warner Bros. Discovery și USTA include drepturile de difuzare pentru fiecare piață din Europa, cu excepția Austriei, Franței, Germaniei, Italiei, Spaniei, Regatului Unit și Irlandei. Difuzarea este neexclusivă în Liechtenstein, Luxemburg și Elveția, iar acordul exclude acoperirea în Rusia. US Open va fi disponibil prin discovery+ în Danemarca, Finlanda, Țările de Jos, Norvegia și Suedia. Warner Bros. Discovery deține drepturile exclusive la Australian Open din Europa, Roland-Garros (excluzând Franța), Wimbledon în 12 piețe plus momentele importante din Marea Britanie și Irlanda și US Open pe 45 de piețe.

Trojan Paillot, Vicepreședinte, Achiziționare Drepturi Sportive și Sindicalizare la Warner Bros. Discovery Europe, a subliniat faptul că marca lor este sinonimă cu tenisul și a afirmat că sunt gazda incontestabilă a acestui sport. De-a lungul ultimilor 25 de ani, ei au oferit fanilor momente memorabile din istoria US Open, în timp ce audiența turneelor din Europa a crescut constant. Ca partener de încredere al USTA, ei au dezvoltat o strategie pentru a valorifica întregul portofoliu de televiziuni și platforme digitale, asigurând o acoperire cât mai largă a fenomenului. Experiența lor în tenis, tehnologie și expertiză a oferit fanilor momente captivante an de an. Warner Bros. Discovery este încântată să-și extindă parteneriatul cu acest turneu istoric pentru a amplifica puterea tenisului și pentru a-l aduce în fața publicului din întreaga regiune.

Warner Bros. Discovery Sports Europe reprezintă portofoliul mărcilor, canalelor și platformelor sportive ale WBD din Europa. Acestea ajung la peste 130 de milioane de oameni în fiecare lună, atât fani cât și publicul larg, în peste 200 de piețe și în peste 20 de limbi, pe toate platformele pe care consumatorii și le petrec timpul: posturi gratuite, canale cu plată, streaming, online și social. Warner Bros. Discovery Sports Europe include mărci cunoscute și apreciate de consumatori precum Eurosport, Global Cycling Network (GCN), Global Mountain Bike Network (GMBN) și Golf Digest, precum și conținut pe Discovery+ și rețelele TV Warner Bros. Discovery. Acest portofoliu de mărci și conținut conectează publicul cu cele mai importante evenimente sportive din lume. Astfel, Warner Bros. Discovery Sports Europe este gazda celor mai importante evenimente sportive, cum ar fi Jocurile Olimpice din Europa, Grand Slam-uri de tenis, Marile Tururi ale ciclismului, UCI Track Champions League, Cupa Mondială UCI Mountain Bike din 2023 cu ESO Sports, PGA TOUR, The Ocean Race din 2023, turneul mondial de snooker, cea mai bună serie de curse electrice cu ABB FIA Formula E World Championship și FIA eTouring Car World Cup, FIM Speedway GP, Speedway of Nations și Speedway World Cup, precum și fiecare eveniment important al Campionatului Mondial de sporturi de iarnă și al Cupei Mondiale. Divizia de management și promovare a evenimentelor, Discovery Sports Events, organizează peste 55 de evenimente pe 5 continente în fiecare an.

În septembrie 2022, Warner Bros. Discovery și BT Group au semnat un acord prin care au combinat activele BT Sport și Eurosport UK. Acest lucru a creat unul dintre cele mai largi programe de acoperire a sporturilor live pentru fanii din Marea Britanie și Irlanda, inclusiv Jocurile Olimpice, Premier League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premiership Rugby, MotoGP, UFC, Box, WWE, tenis de Grand Slam, Grand Tours ciclism și sezonul Cupei Mondiale de sporturi de iarnă.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport va difuza US Open în următorii 5 ani”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile