marți, 21 martie 2023

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic din Japonia, transmis în direct de TVR

Începând cu 22 martie și până pe 26 martie 2023, telespectatorii din România pot urmări în direct, pe canalul TVR 2, Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, care are loc în orașul Saitama din Japonia. Competiția este plină de spectacol și emoție, iar cei mai buni artiști ai patinajului artistic din întreaga lume se vor întrece în cinci zile de competiție.


Echipa României este reprezentată de patinatoarea Julia Sauter, care se întoarce pe gheața competiției după ce a obținut istoricul loc 10 la Campionatul European de Patinaj Artistic de la Esppo, Finlanda - cel mai bun rezultat din istoria patinajului feminin românesc. În direct la TVR 2, miercuri, de la ora 11.20, Julia va concura cu mândrie pentru țara sa.

La acest campionat, campionii din 2022 își apără titlurile în trei dintre cele patru probe ale competiției: Shoma Uno la masculin, Kaori Sakamoto la feminin, Alexa Knierim și Brandon Frazier la perechi. În total, 35 de patinatori din 27 de țări concurează în proba masculină, 35 de patinatoare din 26 de țări în proba feminină, 23 de perechi din 15 țări și 33 de dansatori din 26 de țări în proba de dans.

Jurnalista TVR Monica Bucur a fost desemnată să asigure comentariul transmisiunilor celei mai importante competiții a sezonului în patinajul artistic. Cu nerăbdare și emoție, Monica așteaptă începutul competiției, care se anunță un regal al patinajului. În cadrul probei individuale, patinatorii japonezi Kaori Sakamoto și Shoma Uno se vor confrunta cu cei din SUA, Isabeau Levito și Ilia Malinin, sub arbitrajul reprezentanților Europei, Canadei sau Koreei. În timp ce la proba de perechi, atât Knierim și Frazier din SUA, cât și Miura și Kihara din Japonia își doresc să scrie istorie. La proba de dans, Gabriella Papadakis și Guillaume Cizeron, campionii olimpici și mondiali, nu vor participa, lăsând calea deschisă spre aur într-o probă în care exponenții Academiei de gheață de la Montreal sunt favoriți, a explica Monica Bucur, care va fi responsabilă pentru comentarea evenimentului.

TVR 2 a anunțat programul transmisiunilor în direct pentru competiția de patinaj artistic ce va avea loc între 22 și 26 martie 2023.

Miercuri, 22 martie, transmisiunile vor începe la ora 05:55 cu programul scurt la perechi, urmat de programul scurt feminin la ora 11:20.

Joi, 23 martie, transmisiunile vor începe la ora 05:35 cu programul liber la perechi, urmat de programul scurt masculin la ora 11:20.

Vineri, 24 martie, la ora 06:20 va fi transmis dansul ritmic, programul scurt, urmat de programul liber feminin la ora 11:20. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 14:25.

Sâmbătă, 25 martie, transmisiunile vor începe la ora 06:20 cu programul liber la dans, urmat de festivitatea de premiere la ora 08:57. Programul liber masculin va fi transmis la ora 11:20, iar festivitatea de premiere va avea loc din nou la ora 14:25.

Duminică, 26 martie, programul se va încheia cu Gala Laureaților, care va fi transmisă la ora 09:00.

Toate transmisiunile vor fi reluate mai târziu în aceeași zi sau în zilele următoare.


Niciun comentariu despre subiectul „Campionatul Mondial de Patinaj Artistic din Japonia, transmis în direct de TVR”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile