marți, 2 mai 2023

Premiera emisiunii Celebrity Prank Wars, prezentată și produsă de Kevin Hart și Nick Cannon, pe E! în data de 7 mai 2023

Kevin Hart și Nick Cannon vor să-și arate abilitățile în farse într-un nou concurs marca E!, numit Celebrity Prank Wars, care va avea premiera pe 7 mai, la ora 23:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Kevin Hart și Nick Cannon - Imagine remisă în comunicat de E! pentru publicare pe HD Satelit România

În acest format, vedetele trebuie să facă farse unul altuia. În fiecare episod, vedetele încearcă să își impresioneze adversarul cu cele mai trăsnite și virale farse, iar gazdele Kevin Hart și Nick Cannon aleg câștigătorul Războiului Farselor. 

Cu nume precum Anthony Anderson, Brie Bella, Nikki Bella, Lil Duval, Big E, Fantasia, Tiffany Haddish, Taraji P. Henson, Lil Jon, Kofi Kingston, Ludacris, Joel McHale, Killer Mike, Chance The Rapper, T-Pain, Robin Thicke, T.I. și Xavier Woods, vedetele trebuie să fie în alertă în fiecare moment, deoarece fiecare farsă este mai elaborată și mai plină de răsturnări de situație, momente jenante și dezvăluiri șocante decât cea precedentă. 

Celebrity Prank Wars este produs de Hartbeat și NCredible, iar Kevin Hart, Nick Cannon și alți producători executivi își aduc contribuția la acest format nou și interesant de divertisment.


NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer are un portofoliu impresionant de branduri de divertisment de înaltă calitate, care sunt oferite în peste 160 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Brandurile exclusiviste ale companiei, cum ar fi UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks, oferă experiențe complete de divertisment publicului din întreaga lume. Universal+, un serviciu hibrid liniar și non-liniar, aduce la un loc toate aceste branduri, oferind abonaților atât emisiuni live, cât și o gamă variată de conținut VOD relevant, inclusiv premiere locale și sezoane complete - totul într-un singur loc. Pe lângă aceste servicii, NBCU oferă consumatorilor și alte opțiuni, precum Hayu, un serviciu SVOD dedicat formatelor de tip reality, care este disponibil în peste 40 de teritorii, inclusiv Marea Britanie, Canada și țări din Europa și regiunea Asia-Pacific. Peacock, un alt serviciu oferit de NBCU, este disponibil abonaților Sky din Marea Britanie, Germania, Austria, Italia și Elveția. Prin intermediul acestor branduri și servicii, NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer se străduiește să ofere experiențe de divertisment de calitate superioară publicului din întreaga lume și să fie liderul în ceea ce privește inovația și tehnologia de ultimă generație în domeniul divertismentului.

NBCUniversal este o companie media și de divertisment cu o prezență globală semnificativă. Compania se concentrează pe dezvoltarea, producția și promovarea conținutului de divertisment, știri și informații pentru publicul din întreaga lume. NBCUniversal deține un portofoliu valoros de posturi de știri și divertisment, o companie importantă de producție cinematografică, mai multe companii mari de producții televizate, un grup de posturi de televiziune semnificative, parcuri tematice cunoscute la nivel mondial și un serviciu de streaming popular (ce conține si reclame). Compania este deținută de Comcast Corporation, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații și media din lume. NBCUniversal este cunoscută pentru producția de conținut de divertisment de înaltă calitate, inclusiv emisiuni TV, filme, seriale și evenimente sportive.


Niciun comentariu despre subiectul „Premiera emisiunii Celebrity Prank Wars, prezentată și produsă de Kevin Hart și Nick Cannon, pe E! în data de 7 mai 2023”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile