joi, 11 mai 2023

Serialul olandez "Vecinii", exclusiv în aplicația Focus Sat

Începând cu mijlocul lunii mai, serialul olandez "Vecinii" ("Nieuwe buren", 2014-2019) va fi difuzat exclusiv în aplicația Focus Sat. În fiecare săptămână, începând cu data de 15 mai, va fi disponibil unul dintre cele patru sezoane, fiecare având 10 episoade. Programul de difuzare va fi următorul: sezonul 1 începând cu 15 mai, sezonul 2 începând cu 22 mai, sezonul 3 începând cu 29 mai și sezonul 4 începând cu 5 iunie 2023, se arată într-un comunicat remis de Focus Sat către HD Satelit România.

Serialul "Vecinii" - imagine remisă în comunicat de Focus Sat pentru publicare pe HD Satelit România

Povestea din "Vecinii" se desfășoară în cartierul Zonnewijk din suburbia orașului olandez Almere și urmărește viața unui cuplu care se mută acolo în căutarea unei vieți noi. Eva (interpretată de Bracha van Doesburgh) și soțul ei, Peter (interpretat de Daan Schuurmans), așteaptă cu nerăbdare nașterea copilului lor. Însă, când fetița lor se stinge din viață, cei doi părinți îndurerați găsesc sprijin în noii lor vecini: Rebecca (interpretată de Katja Schuurman) și Steef (interpretat de Thijs Römer). Cele două cupluri dezvoltă o prietenie strânsă, iar viața lor devine tot mai împletită pe măsură ce ajung să aibă relații intime. Secrete și dorințe intense îi înconjoară pe cei patru protagoniști, iar limitele lor sunt împinse tot mai mult până când nu mai există cale de întoarcere.

"Vecinii" este un serial cu totul atipic, reușind să îmbine realitatea și ficțiunea într-un mod extrem de original. Printre protagoniști se află cupluri care au și în viața reală o relație romantică: Bracha van Doesburgh și Daan Schuurmans sunt căsătoriți încă din 2011 și au împreună trei copii, în timp ce Katja Schuurman și Thijs Römer au fost căsătoriți în perioada 2006-2015 și au o fetiță împreună. Această autenticitate în relațiile dintre actori se resimte și în interpretarea lor în cadrul serialului. În sezoanele ulterioare, au fost distribuiți și alți actori care au avut o relație în momentul filmărilor. Acest aspect adaugă o notă specială și o autenticitate remarcabilă în interacțiunile dintre personaje.

De asemenea, casele frumoase în care se desfășoară acțiunea sunt reale și au fost puse la dispoziția echipei de filmare de către locuitorii din Zonnewijk. Aceștia au fost cazați într-un hotel din Almere, iar casele lor au devenit puncte de atracție autentice în zonă. Astfel, serialul reușește să integreze realitatea și locațiile reale într-un mod captivant.

Fiecare sezon al serialului "Vecinii" aduce în scenă un nou cuplu de vecini în cartierul Zonnewijk. Intriga se complică pe măsură ce povestea se desfășoară și implică elemente precum poliția și autoritățile, încarcerarea unui personaj, pierderea memoriei, adopția și chiar o fugă în Sardinia. Primul sezon a fost inspirat de bestsellerul omonim scris de Saskia Noort în 2006. În acest an, romanul a fost adaptat din nou pentru micul ecran de către producătorii britanici, sub numele de "The Couple Next Door", cu Eleanor Tomlinson și Sam Heughan în rolurile principale.

În biblioteca VOD a Aplicației Focus Sat, pasionații de filme și seriale europene pot explora universul captivant al Canal+ Original și Studiocanal, care oferă personaje și scenarii aclamate internațional. Această colecție aduce în fața publicului român producții de înaltă calitate, cu povestiri captivante și interpreți remarcabili.

De asemenea, publicul român are oportunitatea să se reîntâlnească online cu maeștrii comediei românești precum Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Sebastian Papaiani, George Mihăiță, Vasilica Tastaman, Octavian Cotescu și Marin Moraru, într-o selecție de filme de succes din perioada cinematografiei de aur. Aceste filme reprezintă o comoară a umorului românesc și sunt apreciate în întreaga țară pentru interpretările lor memorabile și momentele de comedie remarcabile.

Pentru cei care nu sunt încă clienți Focus Sat, există posibilitatea de a testa gratuit Aplicația Focus Sat timp de 7 zile. Astfel, aceștia pot beneficia de acces la conținutul divers și captivant oferit de platformă, descoperind filme și seriale de calitate, inclusiv cele menționate anterior, se mai menționează in comunicatul de presă.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul olandez "Vecinii", exclusiv în aplicația Focus Sat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile