marți, 9 mai 2023

Televiziunea Disco Mix HD, recepționată de peste 50% din publicul național

După un an de la începerea emisiei, televiziunea muzicală Disco Mix HD a anunțat că poate fi recepționată de peste 50% din publicul național.


Glob cu oglinzi din discoteca retro - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Începând de astăzi, abonații Vodafone au posibilitatea să recepționeze postul de televiziune Disco Mix HD în sistemul digital, pe poziția 617. Telespectatorii care utilizează direct televizoarele pentru recepție (fără a folosi receptoarele Vodafone), trebuie sa efectueze o scanare si memorare a programelor.

De la începutul acestei luni, televiziunea Disco Mix HD poate fi accesată și în câteva rețele regionale de tv cablu digital ale operatorului RCS-RDS, conform grilelor locale ale DIGI TV cablu (de exemplu, în Brașov, Bihor, Maramureș și Timiș, pe poziția 181).

Orange România și Orange Communications au adăugat anterior postul de televiziune Disco Mix HD în grila lor de programe, pe poziția 480. Pentru a recepționa acest post, este necesar ca abonații Orange să efectueze o rescanare.

Televiziunea Disco Mix a fost introdusă în format HD și în grila națională de programe a operatorului Next Gen, începând din luna aprilie a acestui an.

Operatorul regional INES a fost primul care a introdus Disco Mix în grilă, încă de anul trecut.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea Disco Mix HD, recepționată de peste 50% din publicul național”:
Anonim

Digi puteau sa bage la nivel național posturile DiscoMix si RockTV in SD (daca HD-ul le ocupa spatiu). Sunt 2 posturi must carry care chiar merita sa fie in toate rețelele de cablu prin simplu fapt ca au muzică de calitate și sunt gratuite.

Anonim

În Alba iulia nu se recepționează...de ce oare..

Anonim

sunt posturile dar sunt ascunse pe digi, doar daca dai scanare completa, dar la ALTII, nu la digi/upc

CH+

Tot astăzi Vodafone a introdus în grilă și canalele TV AS (în grila națională pe poziția 37) și Angelus TV (pe poziția 809).

Anonim

Viva la discoteka !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile