marți, 13 iunie 2023

Aplicația Focus Sat - filme si seriale fără internet în momentul vizionării, prin descărcări prealabile

Ce poate fi mai plăcut decât să ai la îndemână filmele și serialele din aplicațiile de streaming, oricând și oriunde, dar fără să depinzi de conexiunea la internet? Urmând același trend, aplicația Focus Sat te poate acompania în orice destinație de vacanță, indiferent că te afli pe plajă, într-o cabană montană, în rulotă sau chiar într-un avion. Biblioteca video on demand din această aplicație oferă o varietate de conținut, de la comedii și pelicule romantice până la filme și seriale europene de toate genurile, inclusiv producții Canal+ Original, Studiocanal și românești, anunță Focus Sat printr-un comunicat de presă remis către HD Satelit România.


Logo Focus Sat - Imagine din comunicatul de presă remis pentru publicare pe HD Satelit România

Unul dintre avantajele acestei aplicații este că nu ai nevoie neapărat de acces la internet atunci când vizionezi un film sau un serial. Ai posibilitatea să descarci în prealabil filmele și serialele preferate pe telefonul sau tableta personală și să le urmărești în timpul călătoriilor sau în orice locație unde nu ai acces la internet. Astfel, indiferent dacă te afli pe o plajă exotica sau într-o călătorie montană, vei avea întotdeauna la îndemână distracția pe care o cauți.

Dacă ești în căutarea unei serii captivante, îți recomandăm cu căldură cele 4 sezoane ale producției olandeze „Vecinii” („Nieuwe buren”, 2014-2019), în care cuplurile dintr-un cartier rezidențial se implică în relații întunecate și intime cu vecinii lor, dând naștere unor situații incitante și neașteptate.

Pentru fanii lui Jane Austen, ecranizarea „Mândrie și prejudecată” („Pride and Prejudice”, 2005) reprezintă un adevărat deliciu. Povestea de dragoste dintre Elizabeth (interpretată magistral de Keira Knightley) și bogatul domn Darcy (jucat de talentatul Matthew Macfadyen) te va fascina cu siguranță și te va purta în lumea plină de farmec a literaturii clasice.

Dacă vrei să experimentezi emoțiile unei povești romantice autentice, nu rata filmul românesc „Șeful sectorului de suflete” (1967), în care Irina Petrescu și Radu Beligan ne oferă o interpretare remarcabilă a personajelor principale. Scris de Marica Beligan, soția lui Radu Beligan, acest film surprinde subtilitățile iubirii și ale relațiilor umane.

Pentru o doză de romantism și magie, te invităm să descoperi „Decalaj orar” („Décalage horaire”, 2002), în care Juliette Binoche și Jean Reno se întâlnesc într-un aeroport și încep o poveste de dragoste neașteptată. Cupidon își face simțită prezența, aducându-i împreună pe cei doi într-un mod inedit și captivant.

Dacă vrei să te lași purtat într-o poveste fermecătoare, nu rata „Iubire de vrăjitoare” („Un amour de sorcière”, 1997), în care Vanessa Paradis caută un naș potrivit pentru fiul ei și îl găsește în persoana lui Michael (interpretat de Gil Bellows). O călătorie plină de surprize și emoții te așteaptă în acest film care îmbină perfect elementele de comedie și romantism.

Dacă preferi să te amuzi în vacanță, Focus Sat îți oferă o selecție largă de comedii care te vor face să râzi în hohote. În „Marea hoinăreală” („O Brother, Where Art Thou?”, 2000), vei putea fredona alături de George Clooney și te vei distra într-o aventură plină de umor și situații comice. De asemenea, „Citește și arde” („Burn After Reading”, 2008) îți aduce o comedie spumoasă, în care Brad Pitt interpretează un personaj asemănător cu celebrul Johnny Bravo. Pentru iubitorii de mistere și comedii, recomandăm „Parteneri împotriva crimei” („Associés contre le crime: L’oeuf d’Ambroise”, 2012), un film în care francezii dau viață unor detectivi imaginari creați de Agatha Christie. Nu uita să explorezi și cele mai îndrăgite comedii românești, precum „Alo, aterizează străbunica!” (1981) și „Cuibul de viespi” (1987), care te vor captiva cu umorul lor autentic și personajele memorabile.

Pentru a te bucura de o vară perfectă, indiferent de destinație, Focus Sat îți oferă combinația ideală între relaxare și divertisment. Ai posibilitatea să te relaxezi pe plajă sau în munți, înconjurat de soare sau răcoare, în timp ce telefonul de serviciu este închis, iar tu te bucuri de filme și seriale pe care nu ai reușit să le vezi până acum. Descarcă direct aceste producții din Aplicația Focus Sat pe telefonul sau tableta ta personală și creează-ți propria experiență de vizionare în vacanță.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, trebuie să devii client Focus Sat. Însă, dacă nu ești încă familiarizat cu serviciile lor, ai ocazia să testezi Aplicația Focus Sat gratuit timp de 7 zile. Astfel, vei putea descoperi în mod gratuit și fără nicio obligație toate opțiunile și conținutul pe care îl oferă.

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a fost lansat în 2004 cu misiunea de a oferi telespectatorilor o varietate de programe TV. Compania s-a remarcat prin atenția acordată experienței de vizionare complete, oferind soluții de livrare a conținutului prin intermediul aplicației OTT Focus Sat App. Această aplicație poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart fix sau mobil și vine cu funcții interactive care îți permit să repornești și să reiei programele TV preferate sau să ai acces la servicii video on demand premium.

Focus Sat este o marcă înregistrată care aparține Canal+ Luxembourg S.à r.l., unul dintre cei mai mari operatori Pay TV din Europa. Compania face parte dintr-un grup care include și branduri precum Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria și Slovacia, Direct One în Ungaria, precum și Skylink și FreeSAT în Republica Cehă.


3 comentarii despre subiectul „Aplicația Focus Sat - filme si seriale fără internet în momentul vizionării, prin descărcări prealabile”:
Cristy

Sport 🤔 Canal+ Sport

Anonim

Bună ziua, unde se poate vedea lista cu toate serialele și filmele disponibile?

Anonim

Poți vedea chiar în aplicație, îți faci cont gratuit de încercare pentru șapte zile și verifici și testezi tot ce vrei, inclusiv lista filmelor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile