marți, 27 iunie 2023

Orange Educational Program celebrează succesul noilor absolvenți

Orange Educational Program, proiectul educațional destinat formării viitoarelor generații de specialiști în telecomunicații și prima inițiativă de sustenabilitate implementată de Orange în România încă din 1997, a organizat o ceremonie de premiere pentru noii absolvenți ai programului la Universitatea Politehnica din București, anunță compania Orange printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Orange Educational Program - Imagine remisă în comunicat de Orange pentru publicare pe HD Satelit România

La gala de absolvire desfășurată la Centrul de Training Orange, un număr de 33 de studenți, dintre care 52% fete, au primit diplomele de finalizare a programului Orange de educație academică în anul 2022-2023. Printre aceștia, 8 au realizat proiectele de licență în cadrul companiei, iar 3 au beneficiat de burse în valoare totală de 4.400 de euro. De asemenea, 8 absolvenți au devenit membri ai echipei Orange România.

Pe lângă aceste realizări, în cadrul Orange Educational Program - Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, a avut loc în luna aprilie sesiunea de cursuri și laboratoare SpringSchool 2023, la care au participat peste 50 de studenți din Iași și Republica Moldova. De asemenea, Orange Educational Program - Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași a premiat 2 doctoranzi.

Investițiile totale realizate de Orange pentru pregătirea studenților se ridică la aproximativ 41.000 de euro.

În același timp, în acest an, noi generații de studenți s-au alăturat programului Orange Educational Program: 28 la Universitatea Politehnica din București și 3 la Universitatea Transilvania din Brașov. Aceștia se alătură celorlalte 9 centre universitare implicate în program: Universitatea Politehnica din București (din 1997), Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași (din 2018), Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași (din 2020), Universitatea Ovidius din Constanța (din 2020), Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu (din 2021), Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (din 2021), Universitatea Politehnica din Timișoara (din 2021), Universitatea de Vest din Timișoara (din 2021) și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (din 2022).

Orange va oferi burse în valoare totală de 20.000 de euro pentru anul universitar 2023-2024.

Marius Maican, Technology Director Orange România - Imagine remisă în comunicat de Orange pentru publicare pe HD Satelit România

Marius Maican, Technology Director Orange România, a subliniat onoarea de a fi prezenți în cele mai importante universități din România și de a avea alături parteneri tehnologici puternici, cu care să ducă mai departe tradiția acestui program de referință, prin care se formează de 26 de ani viitorii specialiști în telecomunicații din România. Prin aprecierea reușitele noilor generații de absolvenți ai Orange Educational Program, care au acum competențele necesare pentru a genera inovație în sectorul telecom, dar și prin experiența profesorilor și a mentorilor, posibilitatea de a face practică în cadrul Orange, precum și accesul la tehnologiile de ultimă generație sunt diferențiatorii care vor continua să atragă noi studenți în cadrul programului, dornici să se dezvolte profesional.

Orange Educational Program se completează cu programele Orange Fab și Orange 5G Lab.

Pentru mai multe detalii despre inițiativa Orange, puteți accesa link-ul de AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange Educational Program celebrează succesul noilor absolvenți”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile