vineri, 16 iunie 2023

Programe de vacanţă la televiziunile AMC Networks

E timpul să savurați nopțile răcoroase cu aventurile dintr-o varietate captivantă de filme, seriale și emisiuni care vă vor stârni interesul. Canalele deținute de AMC Networks au pregătit o selecție specială de programe pentru a transforma serile din vacanţa mare în experiențe distractive, anunță AMC printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Canalul de televiziune AMC prezintă în premieră ultimul episod din prima jumătate a sezonului 8 din Fear The Walking Dead. Vom naviga împreună prin intrigi palpitante, personaje fascinante și suspans de neegalat. La Filmcafe, vacanța se simte prin intermediul filmelor care vă transportă în lumi de vis, unde iubirea și comedia conviețuiesc armonios, generând amuzament, dar și sentimentul de apropiere și camaraderie față de povestea și personajele prezentate. Eu și Marley este una dintre poveștile care marchează debutul sezonului de filme de vacanță la Filmcafe. Indiferent de preferințele voastre culinare, TV Paprika are ceva special pentru fiecare iubitor de televiziune și gastronomie. Mâncarea italiană este vedeta verii, așadar, vă sugerăm să urmăriți rețetele delicioase ale lui chef Luca, în noua emisiune Gatește italiană cu Luca, începând cu 24 iunie la TV Paprika. Telespectatorii tineri sunt cei mai privilegiați în această perioadă: marea vacanță vine la Minimax și JimJam cu o mulțime de noutăți, desene animate incitante și educative, unde distracția este la ordinea zilei. Nu există momente de plictiseală la Minimax cu Aventurile lui Pil, iar la JimJam celebrăm luna curiozității, unde fiecare întrebare își găsește răspunsul într-un desen animat drăguț, precum Pettson și Findus.

Fear the Walking Dead - Ultimul episod din prima parte a sezonului 8, pe 19 iunie, începând cu ora 22:00


Al optulea sezon din Fear debutează după încheierea sezonului 7, când eforturile lui Morgan (Lennie James) și Madison (Kim Dickens) de a o salva pe Mo de la PADRE nu au mers conform așteptărilor. Acum, Morgan, Madison și ceilalți aduși pe insulă trăiesc sub dictatura cinică a lui PADRE. În timp ce personajele noastre sunt descurajate și întristate, misiunea de a reînviora speranța într-o lume mai bună revine persoanei pe care Morgan și Madison au încercat să o salveze de la început – fiicei lui Morgan.

Eu și Marley - Film Cafe - 20 iunie, de la ora 14:10


John și Jennifer s-au căsătorit recent, dar nu doresc să intre prea repede în lumea responsabilităților familiale așa că, în loc de un copil, au ales să aibă grijă de un câine. Marley este un labrador adorabil, dar în același timp extrem de năzdrăvan și cam... nevrotic, care se va asigura că le va umple viețile (și nervii) mai mult decât o grămadă de copii.

Gătește italienește cu Luca - TV Paprika - Premieră pe 24 iunie, începând cu ora 21:30


În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente italiene și australiene de excepție. Putem afla povestea fiecărui ingredient esențial, în timp ce Luca ne servește preparate prin care putem degusta autenticitatea italiană. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale culinare remarcabile și personalitatea sa plăcută sunt ingredientele speciale ale bucătăriei sale italiene.

Aventurile lui Pil - MINIMAX 17 iunie, de la ora 20:00

Astăzi, este o zi de mare veselie pentru televiziunea Minimax, care a anunțat oficial că vacanța mare a început! În spiritul distracției, Minimax a pregătit pentru micuții săi telespectatori o mulțime de desene animate care promit să îi transporte în lumi pline de aventură și magie.

La Minimax, angajamentul nu este doar pentru divertisment, ci și pentru educație. Acolo, desenele animate promovează un mediu non-violent și sunt atent selectate pentru a încânta și inspira mintea copiilor în timpul vacanței. O varietate de filme și seriale noi sunt gata să umple orele libere cu povești fascinante și lecții valoroase.

Seria îndrăgită "Jurassic World Tabăra Cretacică" va continua să-i încânte pe cei mici zilnic, de la ora 15:00, cu o lume plină de dinozauri fascinanți și suspans.

"Jurassic World Tabăra Cretacică" - Imagine remisă în comunicat de către AMC Networks pentru publicare pe HD Satelit România

Printre programele noi pe care Minimax le-a pregătit pentru lunile de vacanță se numără şi "Aventurile lui Pil", care debutează mâine, de la ora 20:00.

"Aventurile lui Pill" - Imagine remisă în comunicat de către AMC Networks pentru publicare pe HD Satelit România

O fetiță îndrăzneață se deghizează în prințesă pentru a salva regatul și pe moștenitorul tronului. Pil este o orfană care trăiește pe străzile din Roc-en-Brume. Ajutată de trei nevăstuici domestice, ea fură mâncare de la castelul malefic al lui Tristain, uzurpatorul tronului. Într-o zi, pentru a scăpa de paznicii care o urmăresc, Pil se deghizează în prințesă. Fără să vrea, ajunge să participe la marea salvare a lui Roland, moștenitorul tronului, victima a unei vrăji care l-a transformat într-un... pisipui (jumătate pisică, jumătate pui). Aventura va răsturna regatul cu susul în jos și o va învăța pe Pil că nobilimea se găsește în fiecare dintre noi.

Pentru copiii care preferă să stea treji în nopțile de vară, Minimax a creat blocul tematic "Nopți de vară". Aici, personajele din Bufnița SRL, Zorro, Când eram de vârsta ta, Surorile, Echipa Dronix, Talking Tom și prietenii săi vor transforma nopțile într-o adevărată sărbătoare de zâmbete și râsete.

Și distracția nu se oprește aici! În luna iulie, Minimax aduce o surpriză specială pentru părinți și copii deopotrivă. Un remake al celebrului "Inspector Gadget" este pe cale să sosească! Celebrul detectiv se întoarce pentru generația actuală, cu gadget-uri mai avansate decât cele din versiunea originală a anilor '90. Aventurile pline de suspans și umor sunt garantate alături de acest personaj atât de îndrăgit.

"Inspector Gadget" - Imagine remisă în comunicat de către AMC Networks pentru publicare pe HD Satelit România

Minimax invită toți telespectatorii să participe la această sărbătoare de vară. În această vacanță mare, toți sunt încurajați să exploreze lumi fantastice și personaje îndrăgite alături de Minimax. Cu Minimax, fiecare zi de vacanță se va transforma într-o aventură minunată!


Pettson și Findus - Jim Jam - zilnic, începând cu 19:33


Pettson și Findus - împreună cu cele nouă găini ale lor - duc o viață liniștită și trăiesc nenumărate aventuri în apropierea unui lac și a unei păduri. În fiecare episod, Findus se confruntă cu o nouă provocare. Provocările sunt similare cu cele cu care se confruntă copiii, făcându-i pe aceștia să se identifice cu ușurință cu poveștile.


2 comentarii despre subiectul „Programe de vacanţă la televiziunile AMC Networks”:
Anonim

Cele mai BUNE desene animate,cele mai BINE REALIZATE GRAFIC, sunt DOAR la MINIMAX TV!Dar e PACAT de site-ul minimaxro.tv ca nu afiseaza(de mai multa vreme) programul lor tv(ghidul EPG)!Vede acest mesaj realizatorul site-ului de desene animate?

Anonim

VACANTA SE TRANSFORMA IN SARBATOAREA IUBITORILOR DE SERIALE

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile