marți, 27 iunie 2023

Serialul documentar "Mașinile de vis ale lui Downey", disponibil pe HBO Max

Robert Downey Jr., actorul faimos pentru rolul lui Iron Man, își pune pasiunea pentru restaurarea mașinilor clasice în slujba luptei împotriva schimbărilor climatice. Serialul documentar "Mașinile de vis ale lui Downey" aduce telespectatorilor o perspectivă unică asupra modului în care Downey transformă mașinile vechi în vehicule rapide, puternice și eficiente, păstrând totodată autenticitatea lor. Primele două episoade ale acestui nou serial sunt deja disponibile pe platforma HBO Max, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


"Mașinile de vis ale lui Downey" a debutat joi, 22 iunie 2023, pe HBO Max, iar în fiecare joi vor fi lansate câte două episoade noi -  Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Robert Downey Jr. a vorbit despre pasiunea sa pentru restaurarea mașinilor clasice și despre angajamentul său în lupta împotriva schimbărilor climatice. Actorul a recunoscut că, înainte, colecționarea mașinilor vechi îl făcea să se simtă ca un factor poluant și un ipocrit, având în vedere că a înființat Footprint Coalition în 2019 pentru a promova tehnologiile sustenabile. Totuși, Downey a menționat că este un visător și în ultimii trei ani a colaborat cu oameni talentați pentru a transforma aceste mașini în vehicule mai eficiente din punct de vedere energetic și mai puțin poluante, evidențiind astfel potențialul creativ de a aborda problemele legate de mediu. Experiența a fost o provocare enormă și o călătorie plină de învățăminte, dar în același timp a fost și o activitate distractivă de urmărit. Downey a exprimat recunoștința față de familia sa, echipa sa, precum și de partenerii de producție Matador Content și Warner Bros. Discovery pentru susținerea lor în realizarea acestei viziuni inițiale, care s-a dovedit a fi viabilă și a demonstrat că există numeroase modalități de a colabora și de a construi un viitor durabil.

Serialul este produs de Matador Content și Team Downey și este prezentat de Robert Downey Jr. Ca producători executivi pentru Team Downey, se numără Robert Downey Jr., Susan Downey și Emily Barclay Ford, iar pentru Matador Content, Jay Peterson, Todd Lubin și Dave Larzelere. Kyle Wheeler este producător executiv pentru Warner Bros. Discovery.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul documentar "Mașinile de vis ale lui Downey", disponibil pe HBO Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile