marți, 27 iunie 2023

Un nou sezon "Goana după aur: Povestea lui Parker", numai la Discovery

Parker Schnabel, în vârstă de 28 de ani, se confruntă cu un eșec major în deschiderea unei noi mine în Alaska în cadrul sezonului actual al emisiunii "Goana după aur" (Gold Rush), anunta Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


"Goana după aur: Povestea lui Parker" - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Cu contractul de închiriere al terenului său din Yukon pe terminate, Parker este într-o situație disperată și caută o nouă cale de a-și răscumpăra pierderile. El pornește într-o călătorie de mii de kilometri către America de Sud, în cele mai extreme mine de aur din junglă și munți, cu scopul de a recupera o avere în valoare de 100 de milioane de dolari în aur ascuns în adâncurile pământului. Toate acestea vor fi prezentate în noul sezon al emisiunii, care va debuta marți, 27 iunie, la ora 20:00, pe canalul Discovery.

Poate Parker să schimbe soarta și să-și extindă imperiul de aur? Discovery aduce un nou sezon al emisiunii "Goana după aur: Povestea lui Parker" marți, 27 iunie, la ora 20:00.

În premiera sezonului, Parker și echipa sa, formată din Tyler Mahoney, Danny Etheridge și Dr. Diego Lazarzaburu, ajung în Peru pentru a urma urmele legendarilor incași, să urmărească piste istorice și să se confrunte cu jungla în încercarea lor de a exploata terenuri virgine. În timp ce Parker încearcă să se asocieze sau să colaboreze cu cei mai duri mineri de aur din lume, el și echipa sa trebuie să treacă mai întâi prin terenuri sălbatice și să înfrunte râuri învolburate. Pe parcurs, echipa lucrează alături de un miner de aur care împărtășește strategii de exploatare minieră transmise de incași, precum și cu o familie de mineri care oferă informații esențiale despre modul în care și-au exploatat pământul de-a lungul mai multor generații. Cu toate că începerea lor pare promițătoare, o inundație de proporții biblice amenință să-i blocheze pe Parker și echipa sa.

În acest sezon al emisiunii "Goana după aur: Povestea lui Parker", vor fi prezentate și alte povești interesante, cum ar fi prospectarea în Madre de Dios, unul dintre cele mai bogate districte aurifere din jungla amazoniană, exploatarea minieră alături de tribul indigen Harakmbut, o călătorie la La Rinconada din Peru, cel mai înalt oraș și cea mai înaltă mină de aur din lume la 17.000 de metri deasupra nivelului mării, aur în tuneluri neventilate și, într-o întorsătură neașteptată a evenimentelor la jumătatea sezonului, Parker descoperă o goană modernă după aur în Bolivia, înainte de a se aventura în deșerturile înalte pe urmele lui Butch Cassidy și Sundance Kid.

Cu toate acestea, pe măsură ce Parker se apropie de încheierea unui acord pentru un teren minier, o urgență medicală survine și ar putea pune capăt prematur aventurii sale sud-americane de căutare a aurului și de răscumpărare.

Emisiunea "Goana după aur: Povestea lui Parker" este produsă pentru Discovery de Raw Television.


Niciun comentariu despre subiectul „Un nou sezon "Goana după aur: Povestea lui Parker", numai la Discovery”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile