duminică, 2 iulie 2023

A fost lansat Meta Quest+, un serviciu de jocuri de realitate virtuală (VR)

Meta (compania care deține Facebook și WhatsApp) a lansat Meta Quest+, un serviciu de jocuri de realitate virtuală (VR). Pentru 7,99 USD lunar sau 59,99 USD anual, utilizatorii vor avea acces lunar la două noi titluri VR. Utilizatorii care se abonează până pe 31 iulie se vor bucura de serviciu la doar 1 dolar în prima lună.

Căști VR - Imagine pur decorativă, creată digital de HD Satelit România (nu reprezintă un produs Meta și nici căști Quest)

Primele oferte sunt FPS-ul Pistol Whip de la Cloudhead Games și aventura arcade alimentată de nostalgie Pixel Ripped 1995 de la Arvore Immersive Experiences. În august, jocurile vor include experiență socială VR în Walkabout Mini Golf de la Mighty Coconut și titlul shooter. Utilizatorii pot păstra și juca fiecare titlu atâta timp cât rămân abonați Meta Quest+ (sau, daca revin după o perioadă, pot juca jocurile pe care le-au obținut când erau abonați)

Meta Quest+ este disponibil doar prin magazinul Meta Quest, pentru toți proprietarii de căști virtuale Quest 2 și Quest Pro, iar serviciul este compatibil cu Quest 3. Mai multe detalii și imagini găsiți la adresa https://www.meta.com/meta-quest-plus/ .


Niciun comentariu despre subiectul „A fost lansat Meta Quest+, un serviciu de jocuri de realitate virtuală (VR)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile