marți, 1 august 2023

Noutățile lunii august la HBO Max

În această vară caniculară, în care temperaturile au atins record după record, aerul condiționat devine o salvare pentru a face totul mai suportabil. De fapt, combinația dintre aerul condiționat, filmele și serialele se dovedește a fi ideală pentru a scăpa de căldură. HBO Max anunță producții de neratat din luna august 2023, conform unui comunicat remis către HD Satelit România.


HBO Max - producții de neratat din luna august 2023 - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Pe 26 august, HBO Max aduce producția românească "Spre nord", un film bazat pe o poveste adevărată. În anul 1996, în largul mării, pe puntea unui vas transatlantic, Joel, un marinar filipinez religios, face o descoperire neașteptată. Între niște containere se ascunde Dumitru, un pasager clandestin român. Cu riscul de a fi descoperit și aruncat peste bord de ofițerii taiwanezi care conduc vasul, Dumitru se află într-o situație dificilă. Cu toate acestea, Joel decide să-l ascundă, considerând că este un semn de recunoștință față de Dumnezeu. Pe măsură ce timpul trece, se desfășoară un joc periculos de-a șoarecele și pisica între ei.

Pe 27 august, vom avea prilejul să descoperim un portret emoționant al celei mai talentate cântărețe, Whitney Houston, în filmul "Whitney Houston: I wanna dance with somebody", cu Naomi Ackie în rolul principal. În acest film emoționant de pe HBO Max, Naomi Ackie o interpretează pe Whitney Houston într-o celebrare impresionantă a vieții și muzicii celei mai talentate cântărețe din toate timpurile. Filmul creează un portret îndrăzneț al femeii complexe din spatele vocii sale legendare. Premiera este pe 27 august.

De asemenea, pe 25 august, pe HBO Max, va fi lansată comedia muzicală "Lilu, Lilu, Crocodilu'", bazată pe o serie de bestseller-e. Povestea urmărește familia Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) care se mută în New York, iar fiul lor, Jacob, se confruntă cu dificultăți în a se adapta la noua școală și a-și găsi prieteni. Totul se schimbă când descoperă un crocodil cântăreț numit Lyle (interpretat de Shawn Mendes), care trăiește în mansarda casei lor și adoră muzica și caviarul. Cei doi devin prieteni apropiați, dar existența lui Lyle este amenințată de vecinul malefic, domnul Grumps (Brett Gelman). Pentru a-l proteja pe Lyle, familia Primm se aliază cu proprietarul charismatic al crocodilului, Hector P. Valenti (Javier Bardem), și demonstrează că o familie se poate forma din cele mai neașteptate locuri și că nu există nimic în neregulă cu un crocodil mare, cu o personalitate și mai mare.

Pe lângă aceste filme, HBO Max ne va încânta cu o serie de alte producții în august, inclusiv "Liga asasinilor", "Fiica eternă", "Cu toții la surf!", "Evadatul", "Chappie", "Elysium", "Jerry Maguire", "Batman", "Superman: Liga Superfiilor" și multe altele.

James și Oliver Phelps, cunoscuți pentru rolurile gemenilor Fred și George Weasley în filmele Harry Potter, revin în sezonul doi din Prieteni fantastici. În acest nou sezon, îi vom urmări pe cei doi actori în diverse aventuri alături de prietenii lor. Printre invitații speciali din acest sezon se numără Alfie Enoch (cunoscut ca Dean Thomas în seria Harry Potter), Mark Williams (interpretându-l pe Arthur Weasley în Harry Potter), Natalie Tena (cunoscută ca Nymphadora Tonks în Harry Potter și Osha în Game of Thrones), Alfie Allen (remarcabil pentru rolul Theon Greyjoy din Game of Thrones) și mulți alți actori. Prieteni fantastici sezonul doi va fi disponibil în exclusivitate pe platforma HBO Max începând cu data de 9 august.

În același timp, HBO prezintă și serialul Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers, care reprezintă o cronică detaliată a vieților personale și profesionale ale jucătorilor din echipa Los Angeles Lakers în anii '80. Aceasta a fost una dintre cele mai dominate și adorate echipe, definind o adevărată eră pe teren și în afara lui. Sezonul doi al acestui serial va fi disponibil, de asemenea, pe HBO Max, începând cu data de 7 august

În plus, pe HBO Max vor fi disponibile și alte seriale, cum ar fi "Miliarde" (sezonul 7), "Rap Sh!t" (sezonul 2) și "Dulapul meu magic" (sezonul 1).

Nu vor lipsi nici documentarele captivante. "Jucătorii de argint" ne prezintă povestea a patru jucători de tenis "Super Seniori", în vârstă de 80 și 90 de ani, care se pregătesc pentru Campionatele Mondiale ale Federației Internaționale de Tenis pentru Seniori, pe 31 august. În timp ce "Liceul BS" este un documentar despre scandalul echipa de fotbal a liceului Bishop Sycamore, care a dus la anchetarea școlii, disponibil pe 24 august.

Cu această diversitate de producții și documentare de top, HBO Max pregătește o vară de neuitat pentru iubitorii de filme și seriale! Așa că pregătiți-vă pentru un binge-watching plin de aventuri și emoții!


Niciun comentariu despre subiectul „Noutățile lunii august la HBO Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile