miercuri, 9 august 2023

Sezonul al doilea al serialului de călătorie "Prieteni fantastici" ajunge pe HBO Max

Serialul de călătorie "Prieteni fantastici" ajunge cu sezonul al doilea pe HBO Max, avându-i ca prezentatori pe James și Oliver Phelps, actorii care au interpretat personajele gemenilor Fred și George Weasley din filmele "Harry Potter", anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Prieteni fantastici" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

În această nouă serie de episoade, gemenii Phelps își continuă aventurile alături de prietenii lor. Invitații sezonului doi sunt vedete recunoscute, precum Alfie Enoch, cunoscut pentru rolul său ca Dean Thomas din "Harry Potter", Mark Williams care l-a jucat pe Arthur Weasley, Natalie Tena - renumită pentru personajele Nymphadora Tonks din "Harry Potter" și Osha din "Game of Thrones", și Alfie Allen, celebru pentru rolul Theon Greyjoy din "Game of Thrones", alături de alți invitați de marcă.

James Phelps împărtășește că "Prieteni fantastici" a pornit inițial ca o idee a lui Oliver. Cu toate acestea, prietenii lor, care i-au însoțit în primul sezon, au îmbrățișat conceptul cu entuziasm. În aceste călătorii, frații Phelps au realizat că explorările pot fi mult mai interesante atunci când ele sunt sugerate de un prieten, aducând astfel un element surpriză.

Oliver Phelps adaugă faptul că călătoriile au fost întotdeauna o pasiune pentru ei. Prin intermediul "Prieteni fantastici", el și fratele său au avut ocazia să descopere lumea alături de apropiații lor. Misiunea lor a fost ca publicul să se simtă ca și cum ar fi parte din această călătorie, experimentând atât momentele frumoase, cât și pe cele mai puțin plăcute, precum zilele lungi sau confuzia locațiilor.

Sezonul doi al "Prieteni fantastici" îi poartă pe spectatori în locații excepționale precum Turcia, Alpii elvețieni, Singapore, Australia, Florida, Chile și Patagonia, prezentând aventuri care includ activități precum cățăratul pe gheață, plimbările cu snowmobilul sau vânătoarea de fantome.

La timonă se află Daniel Sharp, un regizor nominalizat la premiile Emmy, cunoscut pentru proiecte precum "Billy & Dom Eat The World" sau "Vikings: The Rise and Fall", și Agata Pieczynska, care a lucrat la documentare ca "For the Love of the Game" sau "Prince Harry in Africa". Serialul beneficiază și de aportul lui James și Oliver Phelps, alături de Martin Blencowe, în calitate de producători executivi.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul al doilea al serialului de călătorie "Prieteni fantastici" ajunge pe HBO Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile