marți, 1 august 2023

Un nou sezon "Iubiri infidele", din 1 august la TLC

Marți, 1 august, de la ora 20:30, TLC va lansa un nou sezon al serialului de scripted-reality "Iubiri infidele" (Alta Infedelta), care explorează trădările și complexitatea iubirii infidele. Emisiunea este produsă de Stand by Me pentru Discovery Italia și prezintă un decalog modern despre noile modalități de trădare, unde fiecare episod spune o poveste din trei puncte de vedere: cel al îndrăgostitului, cel al trădătorului și cel al persoanei trădate, anunță TLC printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Un nou sezon "Iubiri infidele" - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

În acest nou sezon, formatul se adaptează noilor stiluri de viață ale protagoniștilor, care au fost influențate de distanțarea socială din ultima perioadă. Poveștile reale sunt prezentate pe ecran prin reconstituiri și interviuri cu actori care povestesc la persoana întâi. Episoadele includ și lumea rețelelor de socializare, cu trădători în serie care utilizează tehnologia modernă și aplicații, punând la încercare gelozia personajelor principale.

Aceste povestiri captivante și diverse prezintă cum fac față cuplurile infidelității conjugale, fie aleg să își reconstruiască relația începând de la zero, lăsând trecutul în urmă, fie decid să pună capăt și să exploreze din nou lumea întâlnirilor. Cu pasiune și curiozitate, episoadele aduc la lumină trăiri precum gelozia, amărăciunea și dorința de răzbunare.

Noul sezon al emisiunii "Iubiri infidele" va fi difuzat pe TLC începând de marți, 1 august, la ora 20:30. Show-ul este disponibil pentru a fi urmărit în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.


Niciun comentariu despre subiectul „Un nou sezon "Iubiri infidele", din 1 august la TLC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile