vineri, 8 septembrie 2023

Ofertă specială Disney Plus: 6,99 lei lunar, în primele 3 luni

După ce a anunțat că filmul "Elementar" va fi disponibil pe Disney Plus din 13 septembrie, iar sezonul 2 al serialului Loki va fi disponibil din 6 octombrie 2023, platforma menționată a publicat pe pagina oficială (disneyplus.com/ro-ro) un mesaj (afișat utilizatorilor ce nu sunt logați în cont) ce anunță o reducere semnificativă de 75% în primele 3 luni. Reducerea este calculată în raport cu prețul abonamentului lunar actual de 29,99 lei (dar care va crește la 36,99 lei lunar pentru toți abonații).

Servicii de streaming tv -  Fotografie decorativă realizată de HD Satelit România

Oferta este disponibilă până pe data de 20 septembrie 2023 și este destinată atât abonaților noi care doresc să se înregistreze pe platforma Disney+, cât și clienților eligibili care doresc să își reînnoiască abonamentul și care nu se găsesc (în momentul reabonării) în perioada activă (deja plătită) a unui abonament.

După cele 3 luni, abonamentul va continua în mod automat la tariful lunar care va fi practicat în acel moment, de 36,99 lei, cu excepția situației în care titularul abonamentului decide să renunțe la servicii înainte de terminarea perioadei promoționale de 3 luni.

În plus, Disney oferă și posibilitatea unui abonament anual la un preț de 299,90 lei pentru un an.


2 comentarii despre subiectul „Ofertă specială Disney Plus: 6,99 lei lunar, în primele 3 luni”:
Anonim

Eu am abonament Disney+ de 29,99 lei, de 7 luni. Şi aş vrea să se scrie un comunicat EXPLICIT de la ce dată creşte abonamentul la 36,99 lei?

CS G.

Nu e in categoria Comunicate, e in categoria Stiri. Deci nu e comunicat.
Oricum, eu deduc ca probabil si pentru abonatii vechi va creste intr-una din următoarele 3 luni, adica ori la urmatoarea plata, ori dupa urmatoarea plata (si asa mai departe). Oricum, 7 lei in plus nu e o avere, au seriale si filme super pentru familie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile