vineri, 29 septembrie 2023

Vodafone a lansat primul său receptor Android Tv 4K HDR în Spania

Cu o dimensiune și o greutate cu 20% mai mici decât vechiul receptor al Vodafone in Spania, noul dispozitiv Vodafone TV 4K Pro oferă cu 50% mai multă viteză de procesare și memorie, oferind mai multă rapiditate în utilizare. În plus, oferă calitate video 4K și HDR. Dispozitivul va deveni receptorul standard Vodafone TV și va fi pus progresiv spre închiriere clienților Vodafone TV, începând din a doua jumătate a lunii octombrie 2023.

Vodafone - Imagine fotografiată de HD Satelit România

Noul decodor are toate funcțiile cheie ale Vodafone TV, dar si altele: catch-up de 7 zile, înregistrări în cloud, vizionare de la început, conținut la cerere, motor de căutare, recomandări personalizate și control vocal, precum si o noua interfață de utilizator. 

Jesús José Rodríguez, directorul Vodafone TV în Spania, a completat: „Acest nou receptor reprezintă un salt în ceea ce privește funcționalitățile oferite utilizatorilor Vodafone TV, care pentru prima dată vor avea la dispoziție Google Voice Assistant din televizoarele lor”.

Decodorul 4K propriu-zis are incorporate cu 3 difuzoare și 2 subwoofere capabile să reproducă sunetul Dolby Atmos (mini-sistemul audio este dezvoltat de Bang & Olufsen), precum si conectivitate Wi-Fi 6.

Receptorul are instalate toate aplicațiile integrate oferite de Vodafone (HBO Max, Disney+, Prime Video, Filmin, Atresplayer Premium, Eurosport) și permite descărcarea a mii de aplicații din Google Play Store. În plus, telecomanda încorporează butoane de acces direct la HBO Max, Disney+ și Prime  Video.

Imagini cu Vodafone TV 4K Pro pot fi accesate pe pagina web dedicată a operatorul Vodafone Spania:

https://www.vodafone.es/c/particulares/es/productos-y-servicios/television/decodificador-4k-pro/


4 comentarii despre subiectul „ Vodafone a lansat primul său receptor Android Tv 4K HDR în Spania”:
Anonim

Am privit decodorul de la adresa spaniolă - cam greu de crezut că ”are incorporate cu 3 difuzoare și 2 subwoofere capabile să reproducă sunetul Dolby Atmos”, poate doar dacă ar avea difuzoare de cască și noi am dormi cu capul pe el, iar Bang & Olufsen s-ar fi ocupat de echilibrarea câmpului acustic (?!).

Cosmin

M-am uitat și eu, așa văd ca scrie la acea adresa spaniolă:

Altavoz integrado
Altavoz integrado en el propio decodificador 4K, con 3 altavoces y 2 subwoofers capaces de reproducir en sonido Dolby Atmos y desarrollado por Bang & Olufsen.

Disfruta al máximo de tus series y películas o vibra con tu música preferida con una calidad de sonido envolvente sin necesidad de complicadas instalaciones ni múltiples altavoces.

Din ce spaniolă știu eu de când am fost in Spania, înțeleg că are 5 difuzoare si că nu mai e nevoie sa instalezi un sistem audio separat pentru sunet.

Deci cred că are.

Desigur, probabil e la volum mic, dar așa, ca idee... Are.

Mai interesant e pentru mine Android Tvul.

Anonim

Am căutat mai mult și uite ce am găsit (din 2021):

”Difuzor Dolby Atmos
Decorul are o boxă Dolby Atmos încorporată, un lucru cu totul nou pe piața spaniolă. Adevărul este că mi se pare inutil, nu, următoarele . Acest lucru se datorează faptului că numai și exclusiv sunetul decodorului poate fi reprodus prin intermediul acestuia, sunetul televizorului nu poate fi reprodus.
În cazul meu, am ajuns să pun audio prin HDMI și să renunț la difuzorul integrat, deoarece în cazul meu folosesc atât aplicațiile de pe Smart TV, cât și televizorul de pe deco și este o durere să trebuie să dezactivez deco-ul la fiecare momentul în care merg să folosesc aplicațiile de pe Smart TV.
Trebuie să spun că difuzorul este într-adevăr foarte bun, cu un sunet foarte fidel . Am un model LG 2021 mid-range și adevărul este că difuzorul deco este ceva mai bun, mai ales la fidelitatea sunetului și efectul Dolby Atmos.
Montaj si preț
Teoretic, pentru a te bucura de acest nou decor nu este esențial ca un tehnician să vină în casă să-l monteze, deși în practică mi-au confirmat că trebuie să vină orice ar fi, chiar dacă înseamnă doar schimbarea a 3 cabluri (ca a fost cazul meu). Tehnicienii încă nu știu prea bine cum funcționează decorul așa că este o pierdere de timp să vină unul.
În ceea ce privește prețul, este de 5€/lună + 60€ prima lună pentru schimbarea la acest decor.
Îl recomand?
NU, desi exista un caz anume in care cred ca ar merita sa angajezi acest deco.
Acest caz este persoane care nu au un Smart TV sau care au unul, dar folosesc doar deco și nu folosesc aplicații pe televizor. În acest fel, ai profita de difuzorul Dolby Atmos, care, după cum am spus deja, este de o calitate destul de înaltă.”
(traduse cu Google din spaniolă).
Deci, cutia are difuzoare în ea! Nu-mi dau seama ce D.Atmos poate decodorul reda, că din ce am citit eu configurația minimă are 8 canale de sunet - probabil că aici intervine Bang & Olufsen, să ia și ei un bănișor, pe lângă Dolby Lab.
Există și manualul decodorului, aici: https://www.docdroid.net/3TyLNKS/210723-stb-gen3-vodafone-tv-4k-pro-v1-pdf , dar este în limba spaniolă.

Anonim

Are o boxa cu 5 mici difuzoare in ea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile