joi, 12 octombrie 2023

Atmosfera de Crăciun revine la DIVA din 15 octombrie 2023

La fel cum a procedat în ultimii ani, televiziunea DIVA își pregătește telespectatorii pentru sărbătorile de iarnă printr-un maraton de filme festive. Anul acesta, începând cu 15 octombrie, televiziunea propune un program zilnic de la 06:00 la 02:00, compus din filme romantice, care promit să introducă telespectatorii în atmosfera sărbătorilor cu mult înainte de finalul anului.


Filme de Crăciun la DIVA - imagine remisă în comunicat de televiziunea DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Începând cu mijlocul lunii octombrie, DIVA aduce pe micul ecran o serie de producții tv ce abordează teme precum regăsirea, acceptarea, prietenia, generozitatea, curajul și iubirea. Vor exista premiere săptămânale, programate duminica la ora 16:00, marțea și vinerea la ora 20:00. Printre titlurile prezentate în luna octombrie se numără:

Pe 15 octombrie, la ora 16:00, va fi difuzat filmul „Crăciun în Maple Valley” (A Maple Valley Christmas, 2022), în care protagonista Erica Holden, interpretată de Peyton List, și sora sa devin co-proprietare ale unei ferme de arțari în Montana. Există o tensiune legată de posibila vânzare a terenului unei corporații, reprezentată de Aaron Davenport, jucat de Andrew W. Walker, cu care Erica simte o atracție imediată, chiar dacă interesele lor de afaceri sunt conflictuale.

La 17 octombrie, ora 20:00, va fi difuzat filmul „Șase cadouri de Crăciun” (Six Degrees of Santa, 2022), unde Harper McNevin, interpretată de Kathryn Davis, vinde produse de papetărie, dar este pasionată de un joc de cadouri de Crăciun pe care l-a inventat, unde un cadou este transmis printr-o serie de persoane până ajunge la destinatarul final.

Pe 20 octombrie, la ora 20:00, telespectatorii pot urmări „Parfum de Crăciun” (A Candlelit Christmas, 2023). Ellie, jucată de Nazneen Contractor, se reîntoarce acasă să ajute la afacerea familiei cu lumânări și întâlnește un scriitor, Logan, interpretat de Mykee Selkin, care dezvăluie povești despre orașul lor.

„Casanova de Crăciun” (Christmas Casanova, 2023) va fi transmis pe 22 octombrie la ora 16:00. Protagonista Elise Hanneman, interpretată de Kalinka Petrie, lucrează la un podcast și este cooptată într-o aventură romantică cu Daniyal Khan, jucat de Fuad Ahmed, cu apariția specială a actriței de origine română, Bianca Rusu.

Urmează „Sărbători de poveste” (A Fabled Holiday, 2022) pe 24 octombrie la ora 20:00, unde Talia, interpretată de Brooke D’Orsay, se reîntâlnește cu prietenul ei din copilărie, Anderson, jucat de Ryan Paevey, într-un orășel magic.

Pe 27 octombrie, la ora 20:00, „Rețeta secretă” (A Christmas Cookie Catastrophe, 2022) prezintă povestea lui Annie Cooper, interpretată de Rachel Boston, care devine CEO al unei companii de prăjituri și colaborează cu brutarul Sam Hobbs, jucat de Victor Webster, pentru a salva afacerea.

Pe 29 octombrie, ora 16:00, „Ca un film de Crăciun” (Just Like a Christmas Movie, 2023) spune povestea Emiley, interpretată de Marlie Collins, care se trezește într-o lume paralelă tipică filmelor de sărbători.

În final, „Moștenitoarea Crăciunului” (The Heiress of Christmas, 2023) va fi proiectat pe 31 octombrie, la ora 20:00. Loryn, interpretată de Katerina Maria, moștenitoare a unei afaceri de succes, este trimisă să lucreze în magazinul de familie din Chicago în perioada sărbătorilor, unde descoperă valorile muncii și dragostea.

Aceste producții vor aduce magie, emoție și inspirație pe micile ecrane zilnic, în fiecare zi a lunii octombrie. Mai mult, DIVA va continua să difuzeze filme tematice în noiembrie și decembrie, confirmând dragostea lor pentru filmele de Crăciun.

Promoționalul video în limba română poate fi vizionat dând click AICI.

Sigla festivă DIVA - imagine remisă în comunicat de televiziunea DIVA pentru publicare pe HD Satelit România



Televiziunea DIVA este accesibilă pe mai multe platforme, inclusiv poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.


11 comentarii despre subiectul „Atmosfera de Crăciun revine la DIVA din 15 octombrie 2023”:
Andrei

Așa devreme cu filmele de Crăciun? Știu că e tradițional să înceapă cu ele în octombrie, dar parcă e prea devreme.

Ana

Eu chiar îmi doresc să mă simt în atmosfera sărbătorilor mai devreme! De-abia aștept să văd noile producții. Titlurile arată promițător. Sper să fie la fel de bune precum descrierile. Parfum de Crăciun mă atrage cel mai mult.

Anonim

Eu mă uit la Casanova de Crăciun pentru Bianca Rusu. Apreciez că DIVA promovează și actori de origine română.

Andrei

Mie mi se pare că repetă aceleași teme în fiecare an. Dragoste, magie, reîntâlniri... Poate ar trebui să aducă ceva nou.

Anonim

E ciudat că filmele de Crăciun încep chiar în octombrie, dar pe de altă parte, e un mod bun de a intra în spiritul sărbătorilor mai devreme.

Anonim

Sper doar că nu se vor epuiza toate filmele bune în octombrie și că vor avea încă unele surprize pentru decembrie.

Andrei

Mi-ar fi plăcut să vadă și alte genuri, nu doar romantice. Dar măcar e constantă televiziunea DIVA în alegerea lor. :) Pare că vor avea un program încărcat de filme până la Crăciun. Chiar sunt curios cum vor gestiona decembrie.

Anonim

Eu personal, aș fi dorit să văd și producții non-romantice. Unele care se axează pe prietenie sau pe familie.

Alexa

În octombrie, filme de Crăciun? DIVA chiar vrea să ne aducă sărbătoarea mai repede anul acesta! E un pic prea devreme pentru mine, Alexa. Mai vreau să mă bucur de toamnă și de Halloween. Imi plus, eu am o problemă cu filmele astea de Crăciun...totul pare atât de previzibil și clișeic. Iar incepând așa devreme cu toată atmosfera asta, pierdem din farmecul sărbătorilor când chiar ajung ele?

Ana

@Alexa - eu sunt fericită că revine atmosfera de Crăciun, chiar dacă este octombrie. Am nevoie de niște magie pozitivă în viața mea.

Anonim

Și eu mi-aș dori ceva magie în filme,dar cu filme de sărbătoare ceva mai vechi,difuzate de DIVA,în anii trecuți!Tare aș dori să mai fie "Pericolul din iesle 2";sau altele cu acest gen de...suspans!Știe cineva alte titluri de filme cu magie și cu aventuri difuzate cândva de DIVA?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile