miercuri, 25 octombrie 2023

Cupa Netflix, primul eveniment sportiv în direct al Netflix

Vedete din două documentare de sport ale Netflix ("Formula 1: Viața în viteza a 8-a" și "Full Swing: Competiție pe terenul de golf") se vor înfrunta în Cupa Netflix, primul eveniment sportiv în direct al Netflix. Piloții și jucătorii de golf vor concura într-un turneu la Wynn Golf Club din Wynn Las Vegas. Acesta marchează începutul săptămânii primului Mare Premiu al Las Vegasului. Cupa Netflix va fi transmisă în direct pe Netflix începând cu ora 3 p.m. PT / 6 p.m. ET, marți, 14 noiembrie (ora României 01:00, 15 noiembrie 2023).


Telespectator vizionând o competiție de golf (nu reprezintă o imagine promoțională și nici oficială a Cupei Netflix, este doar o imagine decorativă realizată de HD Satelit România)


Participanții la Cupa Netflix sunt:

Piloți de Formula 1: Alex Albon (Williams Racing), Pierre Gasly (BWT Alpine F1 Team), Lando Norris (McLaren Racing) și Carlos Sainz (Scuderia Ferrari).

Jucători de golf PGA TOUR: Rickie Fowler, Max Homa, Collin Morikawa și Justin Thomas.

Într-o luptă între roți și crose de golf, patru echipe formate din câte un pilot Formula 1 și un profesionist PGA TOUR vor juca un meci de opt găuri, cele mai bune două echipe avansând spre confrunarea finală, unde se vor lupta pentru titlul inaugural al Cupei Netflix.

Cupa Netflix este un eveniment unic, evidențiind două dintre cele mai populare documentare sportive ale Netflix. "Formula 1: Drive to Survive" este în prezent în producția celui de-al șaselea sezon, iar "Full Swing", o nouă serie din 2023, înregistrează al doilea sezon și este responsabil pentru creșterea interesului fanilor PGA TOUR.

Gabe Spitzer, Vicepreședinte, Sporturi Non-ficționale de la Netflix, a precizat că este bucuros că documentarele lor sportive au adus un număr mai mare de fani ligilor și competițiilor sportive din întreaga lume. Cu Cupa Netflix, platforma de streaming intenționează să aducă entuziasmul pentru aceste competiții la un nou nivel.

Emily Prazer, Director Comercial Principal al Las Vegas Grand Prix, Inc., a menționat importanța pe care "Drive to Survive" a avut-o în creșterea popularității Formula 1 în SUA, care are o a treia cursă americană în competiție.

Norb Gambuzza, Vicepreședinte Senior PGA TOUR, Media și Gaming, a subliniat bucuria PGA TOUR de a participa la acest moment semnificativ pentru Netflix și la promovarea sportului lor la nivel mondial.

Steve Weitman, Președintele Wynn Las Vegas, a menționat că Wynn Golf Club a găzduit numeroase evenimente unice de-a lungul anilor și că viitoarea Cupa Netflix va fi o nouă competiție valoroasă.

Cupa Netflix, având sprijinul PGA TOUR și Formula 1, va fi produsă de Excel Sports Management, BZ Entertainment și Full Day Productions.

Abonații platformei de streaming vor putea fi viziona Cupa Netflix în direct dând click AICI (la aceeași adresa web se poate viziona și teaser-ul video al evenimentului).


7 comentarii despre subiectul „Cupa Netflix, primul eveniment sportiv în direct al Netflix”:
Anonim

Interesant ca intra cumva si Netflix in transmisiile sportive, si mai ales ca si organizator. Dar pare o idee inedita să aduni piloți de Formula 1 și jucători de golf în același turneu. Sau e doar o metodă de a aduce mai multă atenție pentru Marele Premiu de la Las Vegas. Dar mă bucur să văd pe Carlos Sainz acolo. E unul dintre favoriții mei.

Cristi

Poate ca ai dreptate si respectiva cupa e mai mult pentru promovare, dar totuși, e un concept fresh. Cred că Netflix va încearca să facă tot mai multe evenimente live. Dar să nu uităm că acești piloți au reflexe excepționale și coordonare. Asadar, nu se știe cine va castiga, mai ales ca echipele sunt incrucisate, adica un pilot si un golfist in fiecare echipa.

Gabriela79

Asteptam voleibaliști contra jucători de tenis de masă. :) Mi se pare că ar putea fi distractiv. Sunt curioasă și eu cum se va desfășura totul. Și sunt sigură că va fi amuzant să-i vezi pe piloți încercând să joace golf.

Anonim

totui pentru spectacol

Fane

Netflix intră în lumea sporturilor în direct. Sunt curios cum va fi realizată transmisiunea. Cu golful nu prea ma impac eu, dar ca un fan al Formulei 1, sunt destul de entuziasmat să văd pilotii într-un context diferit.

Anonim

e o mișcare strategică inteligentă din partea Netflix, deoarece diversificarea contentului lor ar putea atrage un public și mai variat

Anonim

Netflix încearcă să vină cu un exercițiu de imagine, care să compenseze întrucâtva șocul pe care și l-a creat prin restricțiile introduse abonaților.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile