joi, 9 noiembrie 2023

Black Friday 2023 la Digi România

Începând de astăzi, 9 noiembrie 2023, ora 20:00, compania DIGI lansează ofertele de Black Friday 2023. În contextul acestui eveniment comercial, DIGI anunță o promoție care constă într-o reducere de 50% aplicată la valoarea abonamentului, aceasta fiind valabilă pentru primele 12 luni consecutive, fără a distinge între diferite tipuri de servicii contractate, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Această ofertă se adresează atât clienților noi cât și celor existenți, care sunt persoane fizice. Termenul de început al ofertei online este stabilit pentru ziua de joi, 9 noiembrie, la ora 20:00 (fiind disponibilă online pe website-ul companiei și prin intermediul aplicației mobile DIGI.ro) și extinzându-se și în locațiile fizice începând cu ziua de vineri, 10 noiembrie.


Black Friday 2023 la Digi România - Imagine remisă în comunicat de către Digi pentru publicare pe HD Satelit România


DIGI organizează un interval de trei zile pline de promoții ca parte a evenimentului comercial anual cunoscut sub numele de „Black Friday”. Aceste oferte sunt accesibile atât abonaților noi, cât și celor care deja beneficiază de servicii DIGI. Astfel, din seara de 9 noiembrie, ora 20:00, cei interesați de aceste promoții sunt invitați să acceseze platforma online a companiei pentru a beneficia de reducera de 50% aplicată la abonamente, pe o perioadă de 12 luni, indiferent de serviciul selectat. 

Clienții care preferă interacțiunea directă și aleg să viziteze oricare dintre magazinele DIGI vor avea posibilitatea de a profita de această ofertă începând cu ziua de vineri, 10 noiembrie, cu mențiunea că toate punctele de vânzare ce funcționează în regim normal vor fi deschise și în ziua de sâmbătă, 11 noiembrie, până la ora 14:00. Magazinele DIGI situate în centrele comerciale vor opera conform programului normal de weekend.

Pentru perioada cuprinsă între 9 și 12 noiembrie 2023, compania recompensează clienții care inițiază un contract nou sau transferă unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua mobilă DIGI, oferindu-le un discount de 50% la valoarea lunară a serviciului pentru o durată de 12 luni consecutive.

De exemplu, Abonamentul Nelimitat, care oferă utilizatorilor acces la date mobile și minute nelimitate în rețelele naționale fixe și mobile, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale către rețele mobile selectate din Statele Unite ale Americii, Canada și Uniunea Europeană, va avea un preț special de 2,5 euro pe lună, pentru un an întreg, după aplicarea reducerii (reducerea se cumulează cu telefoanele care vor fi achiziționate în 12 rate, dar nu este disponibilă în cazul celor cumpărate în 24 de rate sau altor oferte în curs). 

În mod similar, clienții care aleg pachete de internet fix, televiziune digitală sau analogică în perioada campaniei vor beneficia de un preț redus la jumătate pentru primele 12 luni de abonament. Astfel, pentru serviciul de internet Fiberlink cu viteza de 500 Mbps, clienții vor plăti o sumă lunară de doar 15 lei (TVA inclus), respectiv 20 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 1000 Mbps, iar pentru serviciile de televiziune digitală și analogică, tarifele lunare vor fi între 13 lei și 15 lei (TVA inclus).

Promoția de 50% aplicată pe durata unui an este valabilă pentru toate contractele semnate pe o perioadă de 24 de luni, care includ adăugarea unuia sau mai multor servicii noi din oferta companiei, trecerea la un pachet superior sau activarea unei opțiuni suplimentare. Campania își va încheia activitatea promoțională de Black Friday în data de 12 noiembrie, la ora 23:59. Informații suplimentare despre ofertele de Black Friday sunt accesibile pe site-ul companiei.

În ceea ce privește Grupul DIGI | RCS & RDS, acesta se impune ca lider în piața de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă, servicii de televiziune cu plată și telefonie fixă, deținând de asemenea o cotă semnificativă în segmentul comunicațiilor mobile și cea mai extinsă acoperire la nivel național, conform comunicatului acestui operator. Compania operează nu numai în România, ci și în Spania, Italia și are în plan lansarea de servicii electronice în Portugalia și Belgia. DIGI furnizează soluții de conectivitate și comunicații electronice convergente, bazate pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă oră. De asemenea, oferă clienților o varietate de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de conținut Digi Online.

UPDATE 13 noiembrie 2023: Ofertele Digi continuă cu Cyber Monday. Detalii gasiti dând click AICI.


5 comentarii despre subiectul „Black Friday 2023 la Digi România”:
Anonim

15 lei pe lună pentru 500 Mbps sună bine.

Sorin

Ce nu mi-e clar e dacă promoția cu 50% discount e și pentru cei care vor să cumpere telefon în rate.

Anonim

Nu cred ca vor fi telefoanele reduse la jumatate, ar fi prea frumos sa fie adevarat. Ar fi prea in pierdere Digi. Dar cine stie, vedem deseara....

Dinu

Aveti grija la extraoptiuni, de anul acesta se dau cu perioada contractuală 24 de luni

Anonim

Nu e așa, Dinule. Se pot anula oricând.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile