luni, 13 noiembrie 2023

„Cyber Monday” la Digi România

În data de 13 noiembrie, DIGI organizează campania „Cyber Monday”, în cadrul căreia oferă o reducere de 50% la abonamente pentru primele nouă luni. Această ofertă este valabilă atât pentru clienții noi cât și pentru cei existenți, indiferent de tipul de serviciu contractat, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

„Cyber Monday” la Digi România - Imagine remisă în comunicat de către Digi pentru publicare pe HD Satelit 

Promoția poate fi accesată fie online, prin intermediul site-ului și aplicației mobile DIGI.ro, fie direct în magazinele DIGI.

Această campanie este o continuare a seriei de oferte începute de DIGI și este menită să atragă atât clienții care nu au profitat de reducerile de Black Friday, cât și pe cei interesați să-și îmbunătățească serviciile de telecomunicații cu DIGI. Oferta este limitată la ziua de 13 noiembrie și se aplică tuturor persoanelor fizice care doresc să achiziționeze un nou serviciu, să facă un upgrade la pachetul actual sau să activeze extraopțiuni. Condiția principală pentru a beneficia de această promoție este încheierea unui contract pe o durată de 24 de luni, oferta neputând fi cumulată cu alte reduceri.

Grupul DIGI| RCS & RDS, cunoscut ca lider în piața de telecomunicații din România, are o prezență semnificativă în mai multe segmente, inclusiv internet de bandă largă, servicii de distribuție TV și telefonie fixă, având de asemenea o cotă importantă în comunicațiile mobile. Compania este activă nu doar în România, ci și în alte țări europene ca Spania și Italia, urmând să extindă serviciile în Portugalia și Belgia. DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii avansate, oferind clienților o gamă largă de servicii, inclusiv conținuturi radio și TV, cu canale precum Digi Sport, Digi24 și serviciul Digi Online.


6 comentarii despre subiectul „„Cyber Monday” la Digi România”:
Anonim

Cum ar veni, au prelungit Black Friday cu inca o zi, doar ca acum reducerea este pentru 9 luni consecutive, in loc de 12 luni consecutive, cum a fost la Black Friday. Era fain sa fi fost reducerea pentru mai multe luni, nu pentru mai putine. Eu cred ca asa ar fi atras mai multi clienti. Pai daca nu i-au atras cu 12 luni, nu cred ca vor fi atrasi nici de 9 luni... Poate mergea ceva de genul reducere 15 luni la Cyber Monday...

Mihaita83

Cred că DIGI mizează pe faptul că oamenii sunt mai dispuși să facă schimbări sau upgrade-uri de servicii după Black Friday. Poate pentru unii, 9 luni de reducere sunt suficiente să-i convingă.

Cosmin

Așa este, Mihaita. Dar, pe de altă parte, pentru cineva care plănuiește să rămână client pe termen lung, oferta ar putea fi destul de atractivă, daca a fost indecis in timpul Black Fridayului.

Anonim

Eu cred că ideea lor e de a menține un echilibru. Nu e rău nici pentru 9 luni, mai ales că reducerea e consistentă. Și e valabilă și pentru clienții actuali, ceea ce e un plus. De obicei, promoțiile sunt doar pentru clienții noi. Reducerea de 50% pentru 9 luni e totusi o mișcare bună, mai ales pentru cei care au ratat Black Friday. Apropo de programe de loialitate, ar fi interesant dacă ar combina această reducere cu alte beneficii pe termen lung pentru clienții fideli.

Cosmin

Ce mă interesează e durata contractului. 24 de luni e un angajament destul de lung, chiar și cu această reducere.

Anonim

Cosmin, în telecomunicații, contractele pe 24 de luni sunt destul de comune.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile