vineri, 10 noiembrie 2023

SPI a achiziționat noi filme pentru canalele Filmbox si platforma Filmbox+

SPI International , o companie CANAL+ și operatorul brandului mondial de servicii de film FilmBox , a dezvăluit o gamă extinsă de titluri care vor fi difuzate în țările din Europa Centrală și de Est, cum ar fi România, Polonia, Cehia și Slovacia, Ungaria și regiunea Adria. Noile titluri vor fi integrate rapid în canalele FilmBox din teritoriile selectate, începând din această toamnă. De asemenea, telespectatorii vor putea viziona filmele la cerere prin FilmBox+.

Servicii de streaming (nu reprezintă un serviciu Filmbox - imagine pur decorativă realizată de HD Satelit România)

Suntem bucuroși să oferim divertisment de top pentru publicul nostru prin dezvăluirea acestei colecții grozave de filme, inclusiv producții câștigătoare a premiilor Oscar”, a precizat SPI International.

Printre titlurile achiziționate de la Paramount Global Content Distribution se numără Rocketman (2019), câștigător al Premiului Oscar, dar și thrillerul de acțiune SF Gemini Man (2019). De la Prorom, selecția include de exemplu comedia About my Father, cu Robert DeNiro, și comedia de acțiune Freelance (2023).


Despre Filmbox

FilmBox este un brand de filme emblematic al SPI, care include un buchet de canale de filme, inclusiv FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Extra, FilmBox Stars și FilmBox Arthouse. Brandul oferă, de asemenea, serviciul SVOD complementar FilmBox+, care combină experiențele de vizionare, oferind acces instantaneu la un catalog VOD extins și canale live pe orice dispozitiv compatibil și conectat la internet.

Despre SPI International

SPI INTERNATIONAL (deținut de CANAL+, proprietar si al Focus Sat România) este o companie media globală care operează canale tv (dar și diverse alte produse digitale) pe șase continente și este un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut în întreaga lume. SPI operează mai multe canale gratuite și cu plată în regiunile ECE, Europa de Vest, Asia și Adria, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia și Țările de Jos. SPI International deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute, cum ar fi FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming, inclusiv FilmBox+. Colaborând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI utilizează tehnologie de ultimă generație, oferind abonaților săi acces la conținutul liniar și la cerere al SPI. De peste 25 de ani, SPI INTERNATIONAL este un furnizor de top  pe piețele internaționale de filme de cinema și programe de televiziune. Alianțele solide ale SPI cu furnizorii importanți de licențe oferă conținut convingător.

Despre Paramount Global Content Distribution

Paramount Global Content Distribution este un distribuitor important de conținut premium pe mai multe platforme media de pe piața globală. Portofoliul diviziei este format din unele dintre cele mai recunoscute mărci din lume, inclusiv lungmetraje și programe de televiziune de la Paramount Pictures, Republic Pictures, Paramount Television Studios, CBS Studios, CBS Media Ventures, CBS News, SHOWTIME Networks, Nickelodeon, MTV Entertainment Studios, Miramax și parteneri terți. Divizia are, de asemenea, cea mai mare bibliotecă distribuită de titluri de seriale și filme, inclusiv francize globale precum „CSI: Crime Scene Investigation”, „NCIS”, „Star Trek”, „SpongeBob SquarePants”, „Transformers”, „Mission: Impossible” și altele. În plus, divizia acordă licențe pentru o gamă diversă de formate cu scenarii și fără scenarii pentru producție locală și coproducții internaționale. Paramount Global Content Distribution este o divizie a Paramount.

Despre Prorom 

Prorom a fost înființată în 1992 și este unul dintre cei mai mari distribuitori de lungmetraje independente din Europa Centrală și de Est. Cu un portofoliu de peste 1.000 de filme, Prorom a distrat publicul cu o mare varietate de genuri, de la producții câștigătoare de Oscar până la cele mai recente blockbustere de acțiune. Prin cooperări pe termen lung, Prorom adaugă în mod constant filme noi de la regizori apreciați.


5 comentarii despre subiectul „SPI a achiziționat noi filme pentru canalele Filmbox si platforma Filmbox+”:
Anonim

DeNiro e un mare actor. Dar, sincer, eu aștept mai mult 'Gemini Man'. Ador filmele SF de acțiune!

Dora

Dar nu uita să te distrezi și tu puțin! Filmele sunt doar pentru evadare din realitate, nu?

Cristi

Auzi, dar oare vor avea și filme mai vechi? Gen clasice, sau numai noutăți?

Anonim

Eu aștept ceva comedii noi europene. Oricum, e bine că adaugă diversitate. Plus, e bine că poti să vezi filmele când vrei tu pe FilmBox+. Sper să fie și ceva producții noi europene bune, nu numai Hollywood.

Anonim

Filmbox Arthouse de ce nu e in grila Digi sau Orange?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile