duminică, 31 decembrie 2023

Câștigătorul sezonului al 15-lea al show-ului iUmor

Florin Gheorghe a fost desemnat câștigătorul sezonului al 15-lea al show-ului iUmor. Concursul, marcând finala acestui sezon, a inclus mai mulți participanți, printre care Teodora Nedelcu, Varză și Fillipo Spreafico, alături de Florin Gheorghe. În urma votului publicului, Gheorghe a primit premiul de 20.000 de Euro și trofeul competiției., anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Câștigătorul sezonului al 15-lea al show-ului iUmor - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Evenimentul a început cu un spectacol de umor prezentat de George Tănase, Iulia Albu, Mike și Ionuț Rusu, care au realizat un număr inspirat din experiența lor în cadrul programului America Express – Drumul Soarelui. Participanții la finală au avut sarcina de a impresiona juriul pentru a ajunge la votul publicului. Florin Gheorghe a reușit să primească aprecierea completă a juriului și a fost foarte bine primit de public, fapt reflectat în numărul mare de voturi primite.

Sezonul 15 iUmor se va încheia cu o gală specială intitulată "Previziunile Anului 2024", care va fi transmisă pe Antena 1 și AntenaPLAY în data de 7 ianuarie, începând cu ora 20:00. Telespectatorii vor putea afla reacțiile juriului și discursurile invitaților în cadrul acestui eveniment.


Niciun comentariu despre subiectul „Câștigătorul sezonului al 15-lea al show-ului iUmor”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile