vineri, 22 decembrie 2023

Filme de Crăciun la Filmbox Premium

FilmBox Premium aduce spiritul sărbătorilor în casele telespectatorilor prin o selecție specială de filme de Crăciun, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Filme de Crăciun la Filmbox Premium - Imaginile din acest articol au fost remise în comunicat pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit 


Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, postul difuzează filmul „Miracol de Crăciun” la ora 19:30. Povestea este centrată pe personajul Jessicăi, jucată de Andrea Roth, o actriță canadiană cu o carieră impresionantă începută de la vârsta de 11 ani. În film, Jessica, care lucrează ca agent FBI, se întoarce la casa părinților săi de Crăciun, doar pentru a descoperi că aceasta a fost vândută unui necunoscut. Urmează o serie de întâmplări amuzante, în timp ce Jessica încearcă să-și recupereze casa copilăriei.

Miracol de Crăciun

Postul FilmBox Premium va oferi telespectatorilor o experiență cinematografică deosebită în ziua de Crăciun, 25 decembrie, începând cu ora 16:25. În programul său special dedicat sărbătorilor, canalul va difuza filmul „Un sărut de Crăciun”, o comedie romantică perfectă pentru serile în familie. Povestea se învârte în jurul personajului Wendy, o tânără proiectantă cu un talent neexploatat la maximum. În căutarea succesului, ea renunță la jobul său pentru a deveni asistentă la o proiectantă renumită. Într-o seară, destinul o aduce față în față cu un bărbat necunoscut și atrăgător într-un lift. Această întâlnire accidentală se transformă într-o idilă scurtă, culminând cu un sărut pasional. Surpriza apare când Wendy fuge brusc după deschiderea ușilor liftului. Povestea lasă multe întrebări în aer, inclusiv identitatea misteriosului bărbat. Elisabeth Rohm, interpreta rolului principal, este o actriță de origine germană, cunoscută pentru colaborările sale cu Bradley Cooper, Christian Bale, Amy Adams (în „American Hustle”), Jennifer Garner, Ashley Judd, Bruce Willis și Jason Momoa.

Un sărut de Crăciun

În seara festivă de Crăciun, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească filmul francez „Dragoste la prima vedere, de Crăciun”, difuzat de FilmBox Premium la 19:25. Filmul prezintă povestea lui Charlotte Marlon, o tânără specializată în administrarea falimentelor, care aspiră la dezvoltarea profesională și personală. Cu apropierea lunii decembrie, compania ei pariziană de avocatură o trimite în Suedia pentru a soluționa situația unei companii franceze deficitară, producătoare de jucării din lemn. Menită să fie o misiune scurtă, cu întoarcerea programată înainte de Crăciun, Charlotte îl întâlnește pe Martial, directorul general al companiei, un idealist care se ocupă de creșterea nepoților săi orfani și își conduce afacerea cu viziune și pasiune. Deși sceptică inițial față de dragostea adevărată, Charlotte este cucerită de Martial și treptat începe să neglijeze sarcinile profesionale, redescoperindu-și pasiunea pentru viață și dragoste. Julie De Bona, cunoscută pentru rolul său din serialul „Days of Glory”, interpretează rolul principal în acest film.

Dragoste la prima vedere, de Crăciun


La ora 21:00, canalul FilmBox Premium va difuza în premieră filmul american din 2021, intitulat „Cine a anulat Crăciunul?”. Filmul urmărește peripețiile unei tinere determinate să pună capăt relației dintre tatăl său și o fostă colegă de liceu, cu care acesta are o legătură sentimentală. În rolul principal se află Dermot Mulroney, un actor cu peste 70 de filme la activ și o carieră impresionantă. Este mai puțin cunoscut faptul că Mulroney este, de asemenea, un talentat violoncelist, pasiune pe care a început să o cultive încă de la vârsta de 7 ani. Pe lângă aparițiile sale în roluri de seducător, a avut ocazia să cânte cu orchestre renumite din America și să participe la interpretarea coloanelor sonore pentru filme.

Sărbători fericite!


4 comentarii despre subiectul „Filme de Crăciun la Filmbox Premium”:
Anonim

Îmi place că includ și filme franțuzești

Anonim

Diversitatea în selecția e un mare plus. Așa ajungem să vedem filme din diferite culturi și perspective, nu doar din America. Oare Romania de ce nu face filme de dragoste cu tematica de Craciun, filmate in Romania?

Danuta

Important e să avem parte de momente plăcute cu familia. Filmele de Crăciun aduc mereu un zâmbet. Indiferent de film, sărbătorile sunt despre a fi împreună și a ne bucura de momente frumoase. Sărbători fericite tuturor și vizionare plăcută!

Anonim

un lucru bun pentruceice receptioneza acest canal pe cablu pesatelit m ai rau deceidela digi canu au acest prtogram tv asteptam sa iuntre la digi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile