luni, 18 decembrie 2023

Televiziunea Canal+ Box Office, lansată în versiune 4K UHD

Începând din 19 decembrie 2023, Canal+ își lansează canalul dedicat celor mai bune filme în versiunea 4K Ultra HD, cu un catalog de blockbustere, filme de animație și alte filme recente importante pentru întreaga familie. Versiunea HD a Canal+ Box Office a fost lansata de curând, pe 1 septembrie 2023, deci este probabil cel mai rapid upgrade al unui canal HD la versiunea sa 4K.

Familie vizionând programe tv - Imagine decorativă realizată de HD Satelit Romania (nu reprezintă o imagine ilustrativa a televiziunea Canal+ Box Office 4K)

Grila de filme și animații este deja substanțială și promite multe ore de vizionare in 4K, inclusiv cu blockbustere de neratat si actori de top: Tom Cruise în Mission: Impossible - Dead Reckoning, Vin Diesel în Fast and Furious, Harrison Ford în Indiana Jones și Dial of Destiny, dar și Gran Turismo sau Retribution. 

De asemenea, în grilă vor fi filme cu supereroi precum Spiderman - Across the spider-verse, Transformers - Rise of the Beasts, sau al treilea volum din Guardians of the Galaxy, fără a uita să descoperim adolescența lui Michelangelo, Leonardo, Raphaël și Donatello în Ninja Turtles - Tennage Years.

De asemenea, cele mai recente filme de animație de la Pixar, DreamWorks sau Disney vor fi disponibile (de exemplu. Mica Sirenă sau Elementar). Nu vor lipsi nici filme horror, inclusiv înfricoșătorul Insidious the Red Door, dar nici filmele franceze.

Testele Canal+ Box Office 4K au început deja la 19,2 grade Est, pe satelitul Astra 1 N in pachetul Canal+ Franța, pe frecvența 12207, polarizare verticală, SR 29700, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, utilizând codecul HEVC. Inițial testele (denumite "TEST 10") au fost la liber, dar acum, din păcate, nu mai sunt accesibile FTA, fiind deja criptate în vederea lansării oficiale din 19 decembrie 2023. 

Canal+ compania este care furnizează și în România servicii tv cu plată, prin operatorul DTH Focus Sat, pe sateliții Thor de la 0,8 grade Vest. 


3 comentarii despre subiectul „Televiziunea Canal+ Box Office, lansată în versiune 4K UHD”:
Anonim

Asta ar trebui sa faca si FilmNow si HBO, au destule filme si seriale care sunt si 4K. Bravo francezilor!!

Anonim

Canalul se concentrează pe filme de studio americane recent lansate, care vor fi disponibile la șase luni după lansarea lor în cinematografe

Anonim

CEO-ul Canal+, Maxime Saada, a declarat că 2023 va fi cel mai bun an pentru cinema în istoria Canal+. Compania a dezvăluit planuri de a investi 1 miliard de euro în cinema în următorii cinci ani, concentrându-se pe achiziționarea drepturilor pentru filme blockbustere americane și pe capacitățile de producție/distribuție ale studioului lor, StudioCanal​.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile