luni, 8 ianuarie 2024

DIVA difuzează sezonul al doilea al serialului "Màkari: Misterele Siciliei"

Începând cu data de 10 ianuarie, telespectatorii pot urmări continuarea serialului italian polițist "Màkari: Misterele Siciliei" pe postul DIVA, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Màkari: Misterele Siciliei" - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Al doilea sezon va fi difuzat în fiecare miercuri, începând cu ora 20:00. Această serie, care a debutat în anul 2021, îi poartă pe telespectatori prin aventuri captivante în decoruri italiene pitorești, unde personajul principal, Saverio Lamanna, interpretat de Claudio Gioè, investighează cazuri speciale.

Povestea începe cu Saverio, dat afară din job și cu finanțele la pământ, întorcându-se din Roma în orașul natal sicilian Màkari, locul unde tatăl său deține o pensiune. În acest cadru familiar, Saverio își începe o nouă viață, descoperind mistere și provocări, înconjurat de vechi și noi prieteni. Serialul se inspiră din romanele lui Gaetano Savatteri și a debutat pe DIVA în mai 2022.

În al doilea sezon, care se desfășoară la un an după întoarcerea lui Saverio, personajul principal nu mai este jurnalistul umilit, ci un scriitor în căutare de inspirație. Alături de prietenul său, Peppe, interpretat de Domenico Centamore, Saverio se străduiește să ajute comunitatea și să finalizeze un nou roman. Presiunile financiare și comparațiile cu Teodoro, partenerul de afaceri al iubitei sale Suleima (jucată de Ester Pantano), îi complică viața.

Sezonul doi debutează cu un episod în care Saverio încearcă să convingă poliția să investigheze mai amănunțit trecerea in neființă a unui arheolog renumit. Cum se vor rezolva aceste cazuri misterioase este de urmărit în noul sezon al "Màkari: Misterele Siciliei", pe DIVA, în fiecare miercuri de la ora 20:00.

Trailerul în limbă română poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „DIVA difuzează sezonul al doilea al serialului "Màkari: Misterele Siciliei"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile