luni, 22 ianuarie 2024

Eurosport va difuza seria "În căutarea gloriei" și alte emisiuni noi, în contextul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Eurosport prezintă noi emisiuni în contextul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Printre acestea, se numără documentarul "În căutarea gloriei" (Chasing Glory: Road to Paris 2024), care documentează pregătirea a șase sportivi de renume: Karsten Warholm din Norvegia (atletism), Janja Garnbret din Slovenia (escaladă), Menno van Gorp din Olanda (breakdancing), Dina Asher Smith din Marea Britanie (atletism), Peter Sagan din Slovacia (ciclism) și Vahine Fierro din Tahiti (surfing). În plus, din 19 ianuarie, Eurosport a început să transmită Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret Gangwon 2024. Această inițiativă face parte din eforturile Eurosport de a oferi conținut nou și exclusiv, accentuând pe documentare și programe care pun în prim-plan atleții și experiențele lor, anunță Eurosport printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"În căutarea gloriei" - Imagine remisă în comunicat de către WBD Romania, pentru publicare pe HD Satelit România

Seria "În căutarea gloriei", compusă din șapte episoade, explorează pregătirile anuale ale unor sportivi de elită pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Primul episod va fi transmis pe Eurosport 1 și prin aplicația Eurosport pe 24 ianuarie, la ora 23:00. Protagoniștii acestei serii sunt Karsten Warholm, deținătorul recordului mondial la 400m garduri și campion olimpic, Janja Garnbret, campioană olimpică la escaladare, Menno Van Gorp, un breakdancer de renume, Dina Asher-Smith, renumită în sprinturile de atletism britanice, Peter Sagan, ciclist slovac și triplu campion mondial, și Vahine Fierro, o tânără surferiță din Tahiti, fostă campioană mondială la junioare.

"În căutarea gloriei" - Imagine remisă în comunicat de către WBD Romania, pentru publicare pe HD Satelit România

Noi episoade din seria "Eurosport Vocea Refugiaților" (Refugees’ Voice) vor fi disponibile pe Eurosport.ro din luna următoare. Aceste episoade fac parte din campania "Warner Bros. Discovery Home Crowd", care are ca scop obținerea de sprijin pentru Echipa Olimpică a Refugiaților. Seria va include poveștile beneficiarilor Burselor Pentru Sportivi Refugiați, care aspiră să fie selectați pentru competițiile de la Paris. În plus, documentarul despre refugiații olimpici, "We Dare to Dream", regizat de Waad Al-Kateab și lansat inițial în decembrie, este acum accesibil prin intermediul aplicației Eurosport.

Scott Young, Group SVP, Content, Production and Business Operations la WBD Sports Europe, a precizat că 2024 se preconizează a fi un an remarcabil pentru sport, cu Jocurile Olimpice de Vară din Paris ca eveniment deosebit. Echipa lui Young intenționează să relateze evenimentul prin intermediul unui storytelling autentic și captivant, urmărind să aducă publicul mai aproape de sportivi. De asemenea, s-a menționat angajamentul de a oferi o acoperire extensivă a sporturilor olimpice, precum și a acțiunilor și rezultatelor din cadrul acestora.

"În căutarea gloriei" - Imagine remisă în comunicat de către WBD Romania, pentru publicare pe HD Satelit România

Eurosport transmite Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret Gangwon 2024, care au loc între 19 ianuarie și 1 februarie. Această transmisiune include participarea unor tineri sportivi promițători, care se așteaptă să concureze și la Jocurile Olimpice de Iarnă Milano-Cortina 2026. Transmisiunile sunt disponibile pe aplicația Eurosport. De asemenea, în aceeași aplicație, Eurosport oferă acces la transmisiunile Jocurilor Olimpice din această vară, pe o perioadă de 19 zile de competiție.

Young a adăugat că noile programe olimpice, inclusiv seria "Chasing Glory", vor pune accent pe sportivii care se pregătesc pentru Jocurile Olimpice de la Paris, având scopul de a conecta acești sportivi cu publicul și de a genera entuziasm înaintea evenimentului.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport va difuza seria "În căutarea gloriei" și alte emisiuni noi, în contextul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile