joi, 4 ianuarie 2024

Jocul "A Plague Tale: Innocence", gratis la Epic Games. Urmează "Marvel's Guardians of the Galaxy"

Jocul "A Plague Tale: Innocence", dezvoltat de Asobo Studio, este disponibil gratuit pe Epic Games Store ca parte a promoției lor de sărbători, cu 17 jocuri oferite gratuit.

Jucător pe PC - imagine decorativă realizata de HD Satelit România

Această ofertă este valabilă până pe 4 ianuarie, ora României 18:00, jocul putând fi revendicat și descărcat dând click AICI. Ulterior, jocul va rămâne permanent în biblioteca dvs. Epic Games.

Lansat inițial în 2019 pentru platforme precum PS4, PC și Xbox One, jocul prezintă povestea captivantă a fraților Amicia și Hugo de Rune, care fug în timpul Războiului de 100 de Ani într-o Franță devastată de o molimă răspândită de șobolani. Jucătorii se aventurează într-un mix de puzzle-uri și evitare pentru a supraviețui.

În ceea ce privește următorul joc gratuit de la Epic Games, este vorba despre Marvel's Guardians of the Galaxy, începând de astăzi de la ora 18:00. Marvel's Guardians of the Galaxy este un joc de acțiune-aventură lansat în 2021, dezvoltat de Eidos-Montréal și publicat de Eidos Interactive Corp. Jocul oferă o experiență unică și plină de acțiune, în care jucătorii preiau rolul lui Star-Lord și conduc grupul imprevizibil de eroi, Guardians of the Galaxy.

Printre jocurile oferite gratuit anul acesta de Epic Games Store ca parte a promoției lor de sărbători s-au mai remarcat Saints Row, Ghostwire: Tokyo, The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition și Fallout 3 GOTY Edition.


2 comentarii despre subiectul „Jocul "A Plague Tale: Innocence", gratis la Epic Games. Urmează "Marvel's Guardians of the Galaxy"”:
Anonim

Ms de pont

Bogdan1811

Wow, Marvel's 245 de lei jocul oferit gratis. Mulțam 🫡

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile