luni, 12 februarie 2024

DIGI a lansat oficial serviciile 5G în Spania

Compania de telecomunicații  DIGI a lansat serviciile 5G în Spania prin intermediul subsidiarei sale locale. Această nouă tehnologie de telecomunicații 5G este acum disponibilă fără costuri suplimentare pentru toți utilizatorii DIGI din Spania care dispun de dispozitive mobile compatibile. Serviciul 5G este menit să îmbunătățească experiența de conectivitate a utilizatorilor, oferind viteze mai mari de navigare pe internet și reducând timpul de răspuns (latența), precizează compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

DIGI Spania - Imagine remisă în comunicat de către DIGI pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

În data de 12 februarie 2024, filiala DIGI din Spania a marcat un progres semnificativ în cadrul procesului său de digitalizare prin lansarea oficială a serviciilor de comunicații mobile 5G, fără a implica costuri suplimentare.

Tehnologia 5G aduce multiple beneficii, inclusiv o viteză de transfer a datelor superioară față de predecesoarea sa, 4G, ceea ce facilitează accesul rapid la conținut online și descărcarea eficientă a fișierelor multimedia. De asemenea, serviciul 5G reduce latența, contribuind la îmbunătățirea experiențelor online, cum ar fi navigarea pe internet, jocurile de înaltă rezoluție și utilizarea aplicațiilor online. Mai mult, rețeaua 5G suportă un număr mai mare de dispozitive conectate simultan, oferind o conexiune mai stabilă și eficientizând utilizarea infrastructurii mobile.

Clienții interesați de serviciile 5G pot încheia contracte cu DIGI Spania prin intermediul site-ului companiei, apelând gratuit numărul 1200 din rețeaua DIGI Spania sau 919 120 120 din rețelele altor operatori de telecomunicații din Spania, vizitând punctele de vânzare sau standurile DIGI situate în centrele comerciale majore din țară.

Subsidiara DIGI din Spania este recunoscută ca fiind primul operator de rețele virtuale mobile (MVNO) și al cincilea operator de telecomunicații mobil din Spania, furnizând peste 4,5 milioane de abonamente mobile și peste 1,2 milioane de conexiuni fixe. În primele nouă luni ale anului 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 466 milioane de euro.

Este de reamintit și faptul că Digi a lansat acum câteva zile servicii 5G în multiple orașe din România ( detalii AICI).


2 comentarii despre subiectul „DIGI a lansat oficial serviciile 5G în Spania”:
Anonim

Bine ca le-au lansat oficial in Spania si in România sunt la inceput

Anonim

In Romania e lansat de mult. Nu trebuie sa faci confuzie între lansat și acoperire în toată țara. Și în Spania e probabil în unele orașe doar...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile