vineri, 1 martie 2024

Recomandări martie 2024 pentru canalele din grupul Warner Bros. Discovery

Martie vine cu o avalanșă de recomandări pentru canalele din grupul Warner Bros. Discovery, inclusiv TLC, HGTV, Discovery, Warner TV, Eurosport, Cartoon Network, Cartoonito, HBO și Cinemax. Aceste televiziuni vor oferi o gamă diversă de emisiuni, competiții sportive, seriale, documentare, programe de lifestyle și filme captivante.

Formula E - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Eurosport

Martie aduce pe Eurosport un calendar plin, incluzând diverse competiții de ciclism, încheierea sezonului competițiilor de sporturi de iarnă, Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic, și nu numai.

Sărituri cu schiurile - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Odată cu sosirea primăverii, Eurosport marchează finalul sezonului competițional pentru sporturile de iarnă. Discipline precum schi alpin, sărituri cu schiurile, schi fond, combinată nordică, biatlon, snowboard și schi acrobatic își vor desemna câștigătorii în ultimele runde de competiții. 

Sărituri cu schiurile - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

În lumea ciclismului, UCI World Tour accelerează cu evenimente de top precum Paris - Nisa și Tirreno - Adriatico, evidențiind primele săptămâni ale lunii pe Eurosport. 

Patinaj artistic - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic vor fi transmise între 20 și 24 martie pe Eurosport 1, direct din Bell Centre, Montreal (Canada), prezentând performanțele elitei patinajului mondial. 

Eurosport va difuza, de asemenea, primul turneu profesionist de snooker organizat în Arabia Saudită, la Riad, între 4 și 6 martie. Fanii Formula E pot urmări pe Eurosport Campionatul Mondial, care include două curse noi în luna martie.

Discovery

Luna martie pe Discovery este plină de aventuri palpitante, de la căutătorii de aur plini de curaj până la provocările extreme de supraviețuire și incidente tensionate din trafic.

Pe 25 martie, ora 21:00, „Test de supraviețuire în doi” îi prezintă pe doi străini hotărâți să se confrunte cu extremele supraviețuirii, fără resurse precum apă, mâncare sau îmbrăcăminte, în sălbăticie pentru 21 de zile, exclusiv pe Discovery. Următoarea zi, 26 martie, la ora 22:00, sezonul 7 al „Goana după aur: Furia Apelor” îi urmărește pe căutătorii de aur Dakota Fred și Dustin în încercările lor periculoase de a extrage aur din adâncurile unor râuri sălbatice din Alaska, riscând totul pentru bogăție. Pe 31 martie, de la ora 22:00, Discovery lansează „Șoferi dezlănțuiți”, o serie ce explorează momente de furie necontrolată pe drumurile publice, prin intermediul înregistrărilor video și mărturiilor celor implicați.

Arnold Schwarzenegger în filmul "Amintire totală" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Warner TV

În weekendul premergător galei Oscarurilor, Warner TV organizează un maraton de filme de Oscar®, cu o selecție de șapte filme emblematice, fiecare nominalizat sau câștigător al prestigiosului premiu, din diferite decenii. În serile de 8, 9 și 10 martie, telespectatorii vor avea ocazia să vizioneze o varietate de drame și filme de acțiune, printre care „Închisoarea îngerilor”(1994), „Ben-Hur”, „Terminatorul 2: Ziua judecății” (1991), „Amintire totală” (1990), „Vrăjitorul din Oz” (1939), „Matrix” și „Misiuni periculoase” (2008).

Weekend de Oscar la Warner Tv - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


TLC

Pe TLC, luna martie este dedicată iubirii și descoperirii sufletului pereche. De asemenea, telespectatorii au șansa de a câștiga premii în valoare totală de 8.000 de euro urmărind emisiunile TLC, cu mai multe detalii disponibile pe site-ul lovetlc.ro.

Un serial turcesc nou, „Manualul relațiilor reușite”, va debuta pe TLC la 2 martie, la ora 22:00. Protagoniștii, Deniz și Sarp, își propun să găsească formula succesului în dragoste folosindu-se de sfaturi din cărți, experimentând întâlniri pline de amuzament, emoție și situații neobișnuite, încercând să formeze un cuplu în ciuda încurcăturilor create de urmarea acestor sfaturi.

"Manualul relațiilor reușite" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

TLC va lansa, de asemenea, un nou sezon al „Jurnalul celor 90 de zile” pe 6 martie, la ora 22:00. Această serie urmărește cupluri internaționale care își împărtășesc experiențele de dragoste, înregistrându-se zilnic în timp ce navighează prin provocările și momentele semnificative ale relațiilor lor. Începând cu 12 martie, la ora 21:00, TLC va prezenta un nou sezon al emisiunii „Rochia perfectă”. La Kleinfeld Bridal, cel mai renumit salon de mirese, consultanții de modă lucrează îndeaproape cu miresele pentru a se asigura că acestea sunt absolut încântate de alegerile lor în ziua cea mare, oferindu-le o combinație de stil, povești personale emoționante și, uneori, chiar terapie de familie.

HGTV

Luna martie pe HGTV este sursa de inspirație pentru cei pasionați de design interior, oferind idei și motivația necesară pentru a demara proiecte de redecorare sau renovare, indiferent de amploarea acestora.

La HGTV, pe 2 martie, ora 22:00, debutează „Rico, salvatorul renovărilor”. În această emisiune, Rico Leon intervine pentru a rezolva disputele dintre proprietarii epuizați emoțional și financiar și echipele de construcții, transformând proiectele de renovare dificile în locuințe de vis. Pe 12 martie, de la ora 23:00, „Orășelul meu natal” aduce în prim-plan pe Erin și Ben Napier, care pun în valoare orașul lor natal din Mississippi, revitalizând casele istorice prin renovări moderne și accesibile. În plus, pe 25 martie, ora 22:00, „Celebrități, case și cadouri” ne arată cum celebritățile de la Hollywood le mulțumesc celor care au avut un impact major în viețile lor, oferindu-le renovări spectaculoase ale locuințelor. În această aventură, vedetele colaborează cu Drew și Jonathan Scott pentru a concepe și executa spații personalizate și pline de semnificație.

Cartoon Network

Luna martie pe Cartoon Network este marcată de noi episoade din „Aventurile fraților ursuleți”. În această continuare a călătoriei lor, cei trei frați ursuleți îl întâlnesc pe Box, un personaj capabil să-i transporte cu ușurință în diverse locuri, dar și pe Polly. Ei vor reveni în locuri familiare, cum ar fi Orașul Insectelor, unde vor fi nevinovat acuzați de comiterea unor infracțiuni, și Orașul Legumelor, pe care îl vor găsi în mijlocul unui conflict. Aventurile lor pline de farmec și amuzament vor fi disponibile începând cu 15 martie, la ora 15:55, exclusiv pe Cartoon Network.

„Aventurile fraților ursuleți” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Cartoonito

Într-o săptămână dedicată râsului și distracției, „Tom și Jerry”, celebrul duo de pisică și șoarece, revine pe Cartoonito cu o colecție de scurtmetraje noi. Aceste episoade promit să aducă amuzament și veselie în fiecare zi, începând de la ora 16:00, exclusiv pe Cartoonito.

 „Tom și Jerry” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


HBO

Martie la HBO este plin de premiere cinematografice de top, incluzând "Barbie", "Tenet", "Aquaman și Regatul Pierdut" și "Norocul prostului". Explorând viața în Barbie Land, "Barbie" aduce în prim-plan provocările unei ființe perfecte confruntată cu o criză existențială sau dilemele unui Ken. Acest film va fi disponibil pe HBO la 3 martie, începând cu ora 20:00. "Tenet", care va fi difuzat pe 10 martie, la ora 20:00, urmărește un protagonist echipat cu un singur cuvânt – Tenet – și implicat într-o luptă pentru salvarea lumii, traversând o lume de spionaj internațional cu o misiune ce transcende timpul real. "Aquaman și Regatul Pierdut" este programat pentru 17 martie, la ora 20:00, iar "Norocul prostului" va fi prezentat pe 31 martie, de asemenea la ora 20:00.

Cinemax

Martie pe Cinemax este luna dedicată seriei Robocop, aducând pe ecrane toate filmele din această franciză iconică. Programul începe cu "Robocop" (1987) pe 2 martie, la ora 21:00, continuă cu "Robocop 2" pe 9 martie, la ora 21:00, urmat de "Robocop 3" pe 16 martie, la ora 21:00, și se încheie cu versiunea din 2014 a "Robocop" pe 23 martie, tot la ora 21:00.


3 comentarii despre subiectul „Recomandări martie 2024 pentru canalele din grupul Warner Bros. Discovery”:
Anonim

De ID si AP nimic? Nu fac parte tot din trustul lor?

Anonim

Poate în 2024 vom avea un WB HD la DIGI.

Anonim

Mie imi place Formula E, mi se pare mai spectaculos ca si accelerație decat F1.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile