sâmbătă, 30 martie 2024

Sony Pictures lansează în Europa portofoliul său de canale tv gratuite Sony One Channel

Sony Pictures a anunțat printr-un comunicat de presă că va lansa One Channel în Europa: canale gratuite susținute de publicitate vor fi disponibile prin intermediul LG, Samsung TV Plus și TiVo+.


Familie vizionând programe tv - Imagine decorativă generată digital de HD Satelit Romania

Sony Pictures Entertainment (SPE) a anunțat că va lansa în Europa mai multe canale de televiziune gratuite în streaming susținute de publicitate (de tipul FAST - Free advertising supported streaming television), în LG Channels, Samsung TV Plus and TiVo+. 

Cu un portofoliu de 54 de canale tv de tip FAST operate în toată Europa, compania va deveni unul dintre cei mai mari furnizori de televiziuni de acest tip, atunci când Sony One Channel se va lansa (în aprilie). Această extindere este în concordanță cu strategia SPE de oferi conținutul său pentru toată lumea, oriunde s-ar afla, printr-o gamă diversă de platforme.

Sony Pictures recunoaște potențialul televiziunilor gratuite susținute de publicitate în a atrage noi telespectatori la nivel global, prin catalogul nostru extins de lungmetraje și seriale. Intrarea cu portofoliul de canale tv de tip FAST în Europa reflectă dorința noastră de a face conținutul de calitate accesibil publicului prin importante platforme de distribuție”, a precizat Pete Wood, SVP, Digital Sales, Distribution, SPE.

Canalele Sony One vor fi organizate și adaptate pentru piețele locale din diferite teritorii, conținutul fiind difuzat în principal în limba maternă a fiecărei regiuni geografice. Primele teritorii confirmate, unde canalele vor fi disponibile încă de lansarea în Europa, sunt Regatul Unit, Franța, Italia, Germania, Spania, Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda.

Primele canale tv confirmate sunt:

- Sony One Comedy TV: seriale de comedie, cum ar fi Seinfeld, The Nanny și The Goldbergs, care oferă o experiență de vizionare relaxantă, pe care telespectatorii să o împărtășească cu familia și prietenii;

- Sony One Thriller TV: seriale pline de acțiune, precum Breaking Bad, Better Call Saul și Justified, cu accent pe procedurile anchetatorilor;

- Sony One Faves: clasice atemporale, cum ar fi Bewitched, Community și Dawson’s Creek, pentru nostalgici din toate generațiile;

- Sony One Comedy HITS: comedii clasice, cu scene celebre și personaje precum Step Brothers, Jerry Maguire și Easy A, care întruchipează cultura pop de-a lungul deceniilor;

- HITS Sony One Action: Dedicat filmelor de acțiune și aventură, de la hituri de box office până la filme apreciate de critici precum District 9 sau francizele Men in Black și Zombieland.

Alte canale din portofoliul Sony One Channel sunt Sony One Shark Tank, Sony One Dragons’ Den si Sony One Blacklist. 

Pe lângă Sony One, serviciile de televiziuni de tip FAST ale companiei includ Sony KAL Hind (pentru SUA și Canada), portofoliul său de canale în limba spaniolă pentru publicul hispanic din SUA, precum și canale tv în Mexic și Brazilia.


4 comentarii despre subiectul „Sony Pictures lansează în Europa portofoliul său de canale tv gratuite Sony One Channel”:
Anonim

Aceste programe vor fi pe cablu sau DTH

Cristi

Vor fi prin internet, în aplicații, pe tv smart sau media playere.

Anonim

deci dupacun spuneti dk cristi aceste programe vor fi pebani nupecablu dth

Cristi

Vor fi gratis. Daca sunt prin aplicații, nu inseamănă că sunt cu bani. Aplicațiile menționate sunt gratuite.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile