joi, 28 martie 2024

Televiziunea DIVA difuzează thrillere și în aprilie, în fiecare joi seara

Luna aprilie aduce la DIVA continuarea seriei de filme pline thriller, difuzate în premieră în serile de joi. Această colecție nouă cuprinde povești pline de suspans, cu surori hotărâte să-și facă dreptate, bogății ce ascund adevăruri întunecate, și orașe mici unde secretele așteaptă să fie dezvăluite. Seria include patru filme inedite pentru luna aprilie, precizează televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Filmul "Redemption in Cherry Springs" - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Iată programul pentru serile de joi din aprilie, începând cu ora 20:00, la DIVA:

4 aprilie – "Triplă Provocare" ("Triple Threat", 2022). Povestea se concentrează pe viața tumultuoasă a gemenelor Reina și Alex (interpretate de Scout Taylor-Compton), care sunt bulversate de apariția unei a treia surori, Trinity (interpretată de aceeași actriță), separată de ele la naștere. Trinity urzește un plan complicat ce le pune în pericol pe ambele.

11 aprilie – "Eleganță, Bogăție, Pericol" ("Crazy, Rich and Deadly", 2020). Acest film intens explorează ce se întâmplă când fațada bogăției se prăbușește sub greutatea unei iubiri adevărate. Brandi (Natasha Wilson) este invitată la reședința familiei iubitului ei, Aaron (Taylor Napier), și descoperă că tatăl acestuia este extrem de bogat și ascunde secrete periculoase.

18 aprilie – "Mister la Salonul de Înfrumusețare" ("Cut, Color, Murder", 2022). Ali Reed (Julie Gonzalo), proprietara unui salon de coafură și detectiv amator, ajută poliția locală să dezlege un mister. În perioada concursului de frumusețe Miss Golden Peak, la care Ali a participat cândva, orașul este zguduit de o întâmplare nefericita, iar ea colaborează cu detectivul Kyle Crawford (Ryan McPartlin) pentru a rezolva cazul.

25 aprilie – "Misterul din Cherry Springs" ("Redemption in Cherry Springs", 2021). Jurnalista de succes Melanie Abrams (Rochelle Aytes) revine în orașul natal, Cherry Springs, pentru o vacanță. Dar când un vechi prieten dispare subit, Melanie se implică în investigația alături de detectivul Jake Collins (Keith D. Robinson).


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea DIVA difuzează thrillere și în aprilie, în fiecare joi seara”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile