miercuri, 22 mai 2024

Iunie la HISTORY Channel: „Sezonul Extratereștrilor”, „Cele mai mari mistere ale istoriei” cu Laurence Fishburne, „Așii Amanetului”

În luna iunie, HISTORY Channel vine cu o nouă serie de programe intitulată „Sezonul Extratereștrilor”.

Aflăm noi mărturii în „Răpiți de extratereștri”, investigăm dovezi convingătoare în „OZN: Dosare secrete redeschise”, abordăm diverse subiecte legate de extratereștri cu oameni de știință, arheologi și cercetători de renume mondial în „Extratereștri Antici”, punem sub lupă cel mai faimos incident OZN din istorie: presupusa prăbușire a unei nave extraterestre la Roswell, New Mexico, în documentarul „Roswell 75: Dovezile finale” și investigăm misteriosul program OZN al Pentagonului cu „Biroul Federal de Investigații Extraterestre”. Serialele „Cele mai mari mistere ale istoriei” cu Laurence Fishburne și „Așii Amanetului” revin cu noi episoade, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

„Cele mai mari mistere ale istoriei” cu Laurence Fishburne - Imagine remisă în comunicat de către HISTORY Channel pentru publicare pe HD Satelit


Cele mai mari mistere ale istoriei cu Laurence Fishburne

Sezonul 5 | Premiera luni, 10 iunie, de la ora 21:00

Titlul original: History’s Greatest Mysteries

(15x60’)

Ce s-a întâmplat cu adevărat cu comoara pierdută a legendarului rege aztec Montezuma? A existat cu adevărat Grădina Edenului și, dacă da, unde anume se află? Ce s-a întâmplat cu tezaurul secret al Cavalerilor Templieri?

Serialul documentar „Cele mai mari mistere ale istoriei”, găzduit și dezbătut de celebrul actor Laurence Fishburne, revine la HISTORY Channel cu un nou sezon de investigații speciale care abordează și analizează în detaliu mistere istorice ale lumii. Pe parcursul a 15 episoade publicul va afla informații surprinzătoare și va descoperi perspective noi ale unor evenimente istorice celebre, prin dovezi, investigații și interviuri inedite.


Sezonul Extratereștrilor

Din 19 iunie, miercurea și joia, de la ora 21:00

Trailer: https://youtu.be/R8-2nnMkSXI

Pregătiți-vă pentru o vară din altă lume cu seria de programe „Sezonul Extratereștrilor”. Aflăm noi mărturii în „Răpiți de extratereștri”, investigăm dovezi convingătoare în „OZN: Dosare secrete redeschise”, abordăm diverse subiecte legate de extratereștri cu oameni de știință, arheologi și cercetători de renume mondial în „Extratereștri Antici”, punem sub lupă cel mai faimos incident OZN din istorie: presupusa prăbușire a unei nave extraterestre la Roswell, New Mexico, în documentarul „Roswell 75: Dovezile finale” și investigăm misteriosul program OZN al Pentagonului cu „Biroul Federal de Investigații Extraterestre”.


Titlul original: Alien Abductions: Answers

Miercuri, 19 iunie, de la ora 21:00

(1x120’)

Filmul documentar regizat de John Yost prezintă mărturia scriitorului Whitley Streiber, autor al best-sellerurilor “Communion” și “The Day After Tomorrow”, împreună cu alte povești convingătoare despre răpiri extraterestre recente și documentate, precum și despre mușamalizări guvernamentale la nivel mondial. Folosind noi tehnici de hipnoterapie cuantică, filmul dezvăluie răspunsuri și concluzii captivante.

Extratereștri Antici (parte din Sezonul Extratereștrilor)

Sezonul 13 | Începe joi, 20 iunie, de la ora 21:00

Titlul original: Ancient Aliens

(10x60’)

Seria cult „Extratereștri Antici” continuă căutarea globală a dovezilor privind existența extratereștrilor și a vizitelor acestor forme de viață necunoscute pe Pământ în urmă cu mii de ani. De la știrile recente privind finanțarea de către guvernul american a activităților de investigare a OZN-urilor până la descoperirile recente din interiorul Marii Piramide din Egipt, în fiecare episod Giorgio Tsoukalos abordează diverse subiecte legate de extratereștri cu detalii istorice, stă de vorbă cu oameni de știință de rang mondial, arheologi și cercetători din toată lumea.

OZN: Dosare secrete redeschise (parte din Sezonul Extratereștrilor)

Începe joi, 27 iunie, de la ora 22:00

Titlul original: Alien Files Reopened

(8x60’)

Serialul documentar „OZN: Dosare secrete redeschise” duce fenomenul OZN la un alt nivel, cercetând cele mai extraordinare întâlniri cu extratereștrii, cu mărturii din surse guvernamentale din întreaga lume. Sunt aceste întâlniri fabricate, parte a unei uriașe scheme de dezinformare, sau ar putea fi... reale? Este posibil ca ființe de pe alte planete să ne spioneze de zeci de ani? Dacă da, de ce? Și dacă nu este o preocupare viabilă, de ce guvernele cheltuiesc sute de milioane de dolari pe programe de cercetare a fenomenului?

Roswell 75: Dovezile finale (parte din Sezonul Extratereștrilor)

Titlul original: Roswell 75: The Final Evidence

Începe miercuri, 20 iunie, de la ora 21:00

(2x60’)

Documentarul se axează pe cel mai faimos incident OZN din istorie: presupusa prăbușire a unei nave extraterestre la Roswell, New Mexico, în 1947. Înregistrată oficial de baza aeriană locală de la acea vreme și, în ciuda unui titlu bombastic din ziarul local care susținea că armata a capturat o farfurie zburătoare, povestea a fost respinsă pe fondul prăbușirii unui balon meteorologic.

Readusă în actualitate zeci de ani mai târziu, povestea navei extraterestre de la Roswell a dominat genul misterelor cu OZN-uri, creând o întreagă industrie în jurul locației și a misterului. Documentarul „Roswell 75: Dovezile finale” prezintă telespectatorilor primele dovezi credibile din ultimii 30 de ani, filmate de un martor ocular, alături de înregistrări audio inedite cu un martor din sfera academică.

Această investigație în două părți prezintă printre și mărturii care susțin că atât Albert Einstein, cât și Werner von Braun au inspectat o navă OZN la Roswell.

Biroul Federal de Investigații Extraterestre (1x120’)

Miercuri, 26 iunie, de la ora 22:00

În 2017, The New York Times a publicat un articol șocant care dezvăluie informații despre programul OZN al Pentagonului. Vedeta rock Tom DeLonge vorbește cu persoane din fostele cercuri guvernamentale. El îi convinge să dezvăluie secrete despre OZN-uri, ascunse de autoritățile americane Biroul Militar de Investigații urmează să dezvăluie dovezi și videoclipuri reale, să prezinte interviuri cu martori oculari, precum și interviuri cu ofițeri militari.


Așii Amanetului

Titlul original: Pawn Stars

Sezonul 24 – Episoade noi | Premiera marți, 25 iunie, de la ora 21:00

(10x60’)

Trailer: https://youtu.be/5vgw7Yl8gas

Așii Amanetului se întorc! Cu mult înainte de bănci și bancomate, au existat magazinele de amanet. Amanetul a fost prima formă a creditului de nevoi personale din Statele Unite până în anii ‘50, iar în zilele noastre, aceste magazine de amanet încă ajută oamenii să se întâlnească.

„Așii Amanetului” vă vor purta în lumea plina de culoare a afacerilor de amanet. La magazinul Gold & Silver Pawn Shop de la marginea orașului Las Vegas, trei generații ale familiei Harrison conduc la comun afacerea.

Cele 10 noi episoade vor aduce în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar și momente autentice din viața celor trei bărbați supranumiți „Așii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey și prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea orașului Las Vegas.

Astfel, cei trei își vor folosi abilitățile dobândite în ani de experiență pentru a evalua valoarea articolelor, de la falsuri până obiecte veritabile.


Niciun comentariu despre subiectul „Iunie la HISTORY Channel: „Sezonul Extratereștrilor”, „Cele mai mari mistere ale istoriei” cu Laurence Fishburne, „Așii Amanetului””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile