luni, 13 mai 2024

Un nou serial românesc de comedie la PRO TV si VOYO: "Brigada Nimic"

Un nou serial de comedie intitulat "Brigada Nimic" va debuta luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Serialul urmărește patru polițiști care se confruntă cu infractori și mici bande locale din București.

Adresa website-ului televiziunii PRO TV - Fotografie realizată de către HD Satelit România

Serialul abordează cu umor rezolvarea cazurilor echipei formate din personajele Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma: "Brigada Nimic" interacționează cu infractorii folosind resurse limitate, dar cu o abordare amuzantă.

Săgeată, interpretat de Iulian Postelnicu, este un fost polițist respectat, a cărui carieră a suferit însă după probleme personale și dependenței, ajungând să lucreze în această brigadă. Giovanni este jucat de Alexandru Papadopol. Carmola, interpretată de Irina Ștefan, este o prezență impunătoare, având o pregătire solidă în arte marțiale. Toma, personaj interpretat de Nicu Banea, este naivul grupului, venit la București dintr-un sat, adus aici după ce a deranjat interese politice locale.

Trei episoade vor fi lansate săptămânal, câte unul în fiecare zi de luni, marți si miercuri, de la ora 20:30, începând din 20 mai 2024.

Trailerul serialului "Brigada Nimic" poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Un nou serial românesc de comedie la PRO TV si VOYO: "Brigada Nimic"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile