miercuri, 3 iunie 2020

AMC lansează sezonul 5 al serialului său original, Better Call Saul

Noul sezon are premiera joi, 4 iunie, la 22:00. Episoadele ulterioare vor fi difuzate în fiecare joi, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În cel de-al cincilea sezon de 10 episoade Better Call Saul, decizia lui Jimmy McGill de a practica avocatura sub numele de ”Saul Goodman” creează valuri de schimbare neașteptate și profunde pentru cei din jurul său. Chiar în primul episod, făcând afaceri sub numele de Saul Goodman, Jimmy dezvăluie o strategie neortodoxă pentru dezvoltarea clientului, care testează toleranța lui Kim la acest nou personaj.


Serialul îi are în distribuție pe Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Patrick Fabian și Tony Dalton, iar producători executivi sunt: showrunner Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein și Thomas Schnauz. Better Call Saul a obținut un premiu Peabody Award în 2018, și de-a lungul a patru sezoane a strâns 32 nominalizări la premiile Emmy®, trei nominalizări Golden Globe®, două Writers Guild Awards, trei Critics’ Choice Awards, două Television Critics Association Awards și trei AFI Awards pentru “TV Programs of the Year” (”Cel mai bun program TV al anului”), pe lângă multe alte nominalizări Guild.


Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.  Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.


Niciun comentariu despre subiectul „AMC lansează sezonul 5 al serialului său original, Better Call Saul”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile