joi, 4 iunie 2020

Emisunea "Digi Animal Club" revine cu noi ediții la Digi Animal World

Pot animalele de companie să transmită omului noul coronavirus? Dar viceversa? Cum le și ne putem proteja? Sunt câteva dintre întrebările cu care ne-am confruntat în perioada pandemiei COVID-19 și pentru care cu greu am găsit răspunsuri clare. Sâmbătă, 6 iunie 2020, de la ora 13:00, Digi Animal Club aduce telespectatorilor cele mai noi informații despre subiect, în prima ediție difuzată după inevitabila pauză generată de restricțiile stării de urgență.

Doctorul Cristian Cristea, prieten vechi al emisiunii, va fi invitatul lui Bogdan Uritescu la Digi Animal Club pentru o dezbatere pe tema infectării animalelor cu COVID-19. Întâlnirea cu specialistul va oferi celor care îndrăgesc câinii și șansa să afle informații relevante despre două afecțiuni frecvent întâlnite la “cei mai buni prieteni ai omului” - babesioza și parvoviroza.

În breaslă este cunoscută ca ”mama prigoriilor” sau ”regina prigoriilor”. Practică fotografia de natură și de viață sălbatică de peste 20 de ani și este una dintre femeile - fotograf care a demontat prejudecata că acesta e un domeniu al bărbaților. A adus prigoriile, unele dintre păsările României cu cel mai frumos colorit, aproape nu doar de iubitorii de păsări, ci și de copii, prin orele de fotografie și ornitologie găzduite în școli.

Doina Russu, “mama prigoriilor”, va fi invitată la Digi Animal Club, în 13 iunie 2020, de la ora 13:00, într-o discuție despre frumoasele înaripate care își fac cuib pe malurile râurilor. Pe 20 iunie, platoul Digi Animal Club va fi gazda animalelor care au cucerit internetul cu drăgălășenia și ghidușiile lor - pisicile. Dorin și Adina Dumitriu, crescători ai rasei British, ne vorbesc despre responsabilitatea, dar și despre valul de bucurii care apar după momentul acela din viață când, după lungi negocieri și sondaje, am decis: ”da, vreau o pisică”. Atelajele trase de câini vor fi un alt subiect de discuție, chiar și în lipsa zăpezii. Invitatul lui Bogdan Uritescu va fi Bogdan Berende, premiat cu aur anul acesta la Campionatul European de sănii trase de câini.


Niciun comentariu despre subiectul „Emisunea "Digi Animal Club" revine cu noi ediții la Digi Animal World”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile