joi, 4 iunie 2020

Revista Media Expres

O revistă pentru industria de comunicații audiovizuale, pe care o citim întotdeauna cu plăcere și care prezintă informații utile și inedite din domeniu mass-media, recepție tv (cablu tv, satelit, tv prin protocol IP, digital terestru), telecomunicațiilor și din multe alte domenii conexe interesante, este cea oferită (inclusiv online gratuit) de Media Express.


Revista pentru luna mai 2020 (revista apare lunar și a ajuns deja la numărul 243) poate fi accesată AICI. De asemenea, anuarul Media Expres poate fi accesat AICI.

Conform website-ului publicației, "revista MEDIA EXPRES este cunoscută ca revista industriei de cablu și televiziune, este o publicație de tip business to business, cu distribuție la nivel național, independentă de grupurile de presă existente pe piață din România, apare în mod constant din anul 2000. Site-ul www.mediaexpres.ro a fost lansat în 2001 și Anuarul Media Expres apare din anul 2003. Media Expres participă cu revista în calitate de partener media la târguri și expoziții internaționale de profil, printre care NATPE Budapest (târg de programe pentru televiziune destinat Europei Centrale și de Est și Rusiei) și IBC Amsterdam (târg de tehnologie pentru rețele de cablu, pentru platforme TV pe satelit, televiziune, radio și broadband)".

Mulțumim pe aceasta cale editorilor revistei MEDIA EXPRES pentru menționarea comunității HD Satelit.


Top 5 articole în ultimele 7 zile