vineri, 15 septembrie 2023

"Supraviețuire: Singur sau în echipă?", din 17 septembrie 2023, doar pe Discovery

Atunci când indivizi provenind din diferite medii culturale și sociale sunt adunați împreună pe mare cu scopul de a colabora și conviețui, rezultatele pot fi imprevizibile. Este exact ceea ce propune Discovery prin noul său experiment social, "Supraviețuire: Singur sau în echipă? (Survive the Raft)", anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


"Supraviețuire: Singur sau în echipă? - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Emisiunea are nouă episoade în care nouă participanți, fiecare având o credință și o istorie diferită, se reunesc în Panama pentru a-și pune la încercare abilitățile de colaborare. Prin această provocare, ei au oportunitatea de a câștiga o sumă considerabilă de bani. Marea întrebare este dacă diferențele dintre ei vor fi sursa unor conflicte sau vor contribui la succesul lor comun.

Inspirația pentru această emisiune vine dintr-un studiu comportamental efectuat în 1973 de antropologul Santiago Genovés. El a dorit să descopere dacă oamenii din diferite culturi și medii pot coopera și lucra în armonie pe parcursul unei călătorii extinse pe Acali. Acum, la mai bine de jumătate de secol de la această cercetare, Discovery aduce această idee înapoi în atenție, dar cu o abordare actualizată. Emisiunea este găzduită de Nate Boyer, fost membru al Beretelor Verzi ale armatei americane, jucător de fotbal american și actor. Acesta va conduce telespectatorii prin această aventură începând cu data de 17 septembrie, de la ora 22:00, pe Discovery Channel.

Filmările au avut loc în apropierea Insulelor Perlelor din Panama. Emisiunea prezintă nouă concurenți pe vasul Acali II pentru 21 de zile, timp în care ei sunt testați pentru a vedea dacă ambițiile lor personale pot interfera cu șansele echipei de a câștiga împreună. Cu fiecare misiune completată cu succes, echipa adaugă fonduri la un pot comun, care va fi distribuit echitabil la final. Săptămânal, aceștia se confruntă cu diferite provocări menite să creeze discordie în cadrul grupului. La încheierea fiecărui episod, participanții pot alege să continue ca un grup unit sau să înlocuiască un membru cu un alt participant.

Așadar, va prevala interesul grupului sau cel personal? Răspunsul va fi dezvăluit începând cu duminică, 17 septembrie, de la ora 22:00, doar pe Discovery.


Niciun comentariu despre subiectul „"Supraviețuire: Singur sau în echipă?", din 17 septembrie 2023, doar pe Discovery”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile