vineri, 13 octombrie 2023

AntenaPLAY, acces GRATUIT în perioada 15-25 octombrie 2023 pentru telespectatorii care nu au fost (sau nu sunt) clienți

AntenaPLAY celebrează a zecea aniversare printr-o invitație adresată telespectatorilor: din 15 până pe 25 octombrie, toți românii care nu au folosit platforma AntenaPLAY sunt invitați să descopere Zilele Ecranelor Deschise.


AntenaPlay - Imagine remisa într-un comunicat anterior de către Antena TV Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

Evenimentul le va oferi ocazia de a viziona gratuit titlurile lor favorite, autentificându-se sau înregistrându-se și apăsând butonul “Vreau să dau PLAY” pe pagina evenimentului. Pentru înregistrarea unui cont nou, este necesară o adresă de email și o parolă. După ce se accesează oferta, toți utilizatorii vor avea acces la conținutul AntenaPLAY, atât prin intermediul site-ului web, cât și prin aplicațiile mobile și cele pentru televizoare smart.

Participarea în cadrul campaniei este posibilă doar prin intermediul site-ului AntenaPLAY.ro, iar oferta este activă doar între 15 și 25 octombrie 2023. Această promoție este destinată utilizatorilor noi, care nu s-au autentificat anterior sau care dețin doar un cont.

Pe parcursul acestor 10 ani, AntenaPLAY s-a consolidat ca fiind o platformă importantă de divertisment din România, cu conținut original autohton. De asemenea, platforma oferta peste 16 canale tv transmise online, inclusiv canalele TV Antena, canale tematice exclusive precum Mireasa, Mireasa Plus și altele, precum și canale care transmit evenimente sportive majore, de la campionate de fotbal la gale MMA sau competiții auto.

AntenaPLAY reprezintă locul unde utilizatorii pot urmări toate emisiunile produse de Antena Group în forma lor completă, dar și conținut exclusiv și original, creat special pentru membrii platformei. Sunt incluse emisiuni precum Podcastito Express, Jurnal de călătorie America Express și multe altele. De asemenea, pe AntenaPLAY, utilizatorii pot găsi o gamă variată de filme, sporturi și seriale, inclusiv coreene.

Cum beneficiezi de oferta gratuită AntenaPLAY


Pe scurt: Pentru a beneficia de oferta, trebuie sa întrați in contul dvs Antena Play (sau sa creați unul nou), apoi sa dați click pe butonul "Abonează-te" si apoi sa apăsați butonul "Activează campania".

Detaliat: campania va fi accesibilă pentru activare exclusiv pe site-ul antenaplay.ro. Activarea ofertei din cadrul campaniei se realizează din pagina de plată antenaplay.ro/cont/abonament, cu condiția acceptării termenilor și condițiilor specificate. Odată cu activarea, conținutul care corespunde licențelor devine accesibil pentru vizionare atât prin intermediul aplicațiilor de smartphone, cât și pe smart TV. 

Utilizatorii înregistrați, care dispun de un cont și decid să activeze oferta, au posibilitatea de a vizualiza conținutul conform licențelor prin accesarea contului lor existent.

Pentru utilizatorii care nu au un cont pe platforma AntenaPLAY, este necesară crearea unui cont nou, utilizând o adresă de email validă și stabilind o parolă. Procesul de activare a ofertei implica selectarea opțiunii de participare la Campanie din pagina de abonament, oferindu-le astfel acces la conținutul platformei, în concordanță cu licențele, până la data de încheiere a perioadei promoționale, respectiv 25 Octombrie 2023, ora 23:59. Totodată, în momentul înregistrării, noii utilizatori trebuie să consimtă la Termenii și condițiile și la Politica de confidențialitate a datelor, ambele fiind disponibile pe site-ul antenaplay.ro.


9 comentarii despre subiectul „AntenaPLAY, acces GRATUIT în perioada 15-25 octombrie 2023 pentru telespectatorii care nu au fost (sau nu sunt) clienți”:
Razvanica

Mi se pare o inițiativă bună să ofere acces gratuit pentru a atrage utilizatori noi. Întotdeauna m-am gândit să încerc AntenaPLAY dar niciodată nu am făcut-o.

Anonim

Cred că e o tactică de marketing. Vor să atragă persoane noi și să le convingă să rămână pe platformă.

Ana Veronica

Mie îmi plac serialele coreene! Abia aștept să văd ce ofertă au.

Anonim

Îmi place că au adaugat și competiții sportive. E greu să găsești unele evenimente transmise online. Eu am folosit AntenaPLAY când era în versiunile sale inițiale. A evoluat mult de atunci. E o platformă destul de stabilă.

Radu

Să vedem. O să încerc promoția și o să decid apoi dacă merită sau nu.

Anonim

Pentru mine merita mai mult pentru canalele lor online / live.

Dana

Am verificat, merge perfect, multumim de pont!

Anonim

Am dat play la un film dar a apărut mesajul că pot viziona doar 3 minute de conținut premium.

Anonim

Din cauza ca nu ai activat oferta, citeste la finalul articolului cum se face.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile