duminică, 15 octombrie 2023

Meciul de fotbal România - Andorra, difuzat de Prima Tv. Sloganul televiziunii: "Hai, România! Fii Prima!"

Meciul dintre România și Andorra, care urmează să fie difuzat pe 15 octombrie, începând cu ora 21.45, pe Prima TV, va avea loc pe Arena Naţională. De asemenea, pe parcursul zilei, televiziunile Prima Tv, Prima News și Prima Sport 1 vor difuza diverse emisiuni dedicate acestui eveniment sportiv.


Copii la meci de fotbal - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Din cauza incidentelor care au avut loc la jocul dintre România și Kosovo, UEFA a hotărât ca această partidă să se desfășoare fără prezența publicului larg. Cu toate acestea, Federaţia Română de Fotbal a comunicat că în cadrul acestei partide din preliminariile Euro 2024, copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit. Prin urmare, FRF a adresat o invitație școlilor, cluburilor sportive – de fotbal și nu numai – și academiilor de juniori să participe pe stadion pentru a susține echipa națională a României în drumul ei spre EURO 2024. Conform regulilor stabilite de FRF, fiecare grup de susținători trebuie să fie format din cel puțin 7 copii. Se așteaptă ca, în seara meciului, galeria să îi încurajeze cu fervoare pe jucătorii conduși de Edi Iordănescu pentru a obține victoria.

În fața televizoarelor, telespectatorii care vor urmări transmisiunea Prima TV se vor alătura în coruri de încurajare, scandând: “Hai, România! Fii Prima!”.

Clasamentul grupei este următorul:

Elveţia are 14 puncte.
România acumulează 13 puncte.
Israel deține 11 puncte.
Kosovo se situează cu 7 puncte.
Belarus a obținut 5 puncte.
Andorra înregistrează 2 puncte.

Meciul face parte din runda de calificări la Campionatul European de Fotbal, un eveniment sportiv care are loc la fiecare patru ani și implică participarea echipelor naționale de fotbal din statele membre ale UEFA. Cel mai notabil succes al echipei naționale a României în cadrul acestui campionat a fost atingerea fazei sferturilor de finală în anul 2000. Echipa României a avut de asemenea prezențe la edițiile Euro din anii 1984, 1996, 2008 și 2016. 

Următoarea ediție Euro 2024 va marca a șaptesprezecea oară când se desfășoară Campionatul European de Fotbal sub egida UEFA. Acest eveniment sportiv va fi găzduit de Germania. Competiția este programată să înceapă la data de 14 iunie 2024 și să se încheie la 14 iulie 2024. Echipa națională a Germaniei va fi plasată în grupa A și are onoarea de a disputa meciul inaugural.


10 comentarii despre subiectul „Meciul de fotbal România - Andorra, difuzat de Prima Tv. Sloganul televiziunii: "Hai, România! Fii Prima!"”:
Anonim

E o mișcare interesantă faptul că FRF a decis să permită accesul copiilor la meci, având în vedere incidentele precedente. Cred că va aduce o atmosferă mai pozitivă pe stadion. Cred că prezența copiilor va avea un impact pozitiv asupra jucătorilor și a atmosferei în general. Plus, e o ocazie rară pentru mulți dintre ei să vadă un astfel de meci live.

Costi Ionica

mi se pare interesant că Prima TV difuzează meciul nationalei. in trecut, majoritatea meciurilor importante ale echipei nationale au fost la ProTV sau alte canale tv.

Anonim

poate e o oportunitate pentru Prima TV să atragă un public mai larg. Sloganul lor, Hai, România! Fii Prima!, e destul de inspirat în context. Important e ca România să câștige meciul și să continue pe drumul spre Euro 2024. Clasamentul grupei e destul de strâns.

Anonim

da, și mă bucur să văd că suntem pe locul 2, chiar dacă Elveția ne-a depășit cu un punct. Sper ca după meciul cu Andorra să fim cu 3 puncte mai sus!

Costi Ionica

să nu uităm că fotbalul poate fi imprevizibil. Andorra, chiar dacă e pe ultimul loc, nu trebuie subestimată.

Anonim

statistic vorbind, șansele României de a câștiga sunt destul de mari. Germania organizează Euro 2024. Va fi un eveniment mare și mă bucur că România are o șansă să facă parte din el.

Anonim

Dacă ajungem la Euro, sper să nu dăm peste Germania în grupe. :)))

Anonim

Bravo Romania! Am învins cu 4-0!

Anonim

Si de ce un privat transmite meciurile Nationalei de fotbal ca NU receptioneaza toata populatia acest program tv.Trebuuie sa transmita toate meciurile Nationalei a Romaniei Televiziunea Nationala !!!

Cristi

Transmite cine a câștigat licitația și a plătit banii pentru dreptul de difuzare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile