vineri, 13 octombrie 2023

În luna octombrie, Barbie e vedeta Minimax

În fiecare zi, începând cu ora 07:30, postul Minimax a programat o secțiune tematică ce cuprinde filme și seriale animate având-o ca personaj principal pe inegalabila și polivalenta Barbie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Programe cu Barbie - Imagine remisă în comunicat de către Minimax România pentru publicare pe HD Satelit

Acest program special, cu o tematică predominant roz aprins, își deschide porțile în fiecare dimineață, la 7.30, cu serialul intitulat „Barbie: A Touch of Magic”. În centrul poveștii se află două tinere fascinante, numite Malibu Barbie și Brooklyn Barbie, alături de un cal magic, Pegasus. Acesta le invită pe cele două să se alăture într-o călătorie plină de aventuri. Tânăra Malibu și prietena ei Brooklyn încearcă să găsească modalitatea prin care să-l ajute pe Peggy, nume cu care ele îl alintă pe Pegasus, să se întoarcă în locul său de baștină. Beneficiind de sprijinul surorilor Malibu și al prietenului lor de nădejde, Ken, ambele doresc să-l apere pe Peggy de Glyph, o creatură fermecată care îl urmărește cu intenția de a-i lua aripile.

Mai departe, în mod constant, începând cu ora 9:00, copiii pot savura pe Minimax filme animate având-o în rolul principal pe Barbie, ce îi plimbă prin regate fantastice ale basmelor. Printre acestea se numără „Barbie: Misterul Sirenei Magice”, „Barbie în Cele 12 Prințese Balerine”, „Barbie în Lacul Lebedelor”, „Barbie în Spărgătorul de Nuci”, ”Barbie în Puterile Prințeselor”, ”Barbie: Aventură la Lumina Stelelor”, ”Barbie Prințesa și Vedeta Pop”, ”Barbie – Aventuri cu Prințese”, ”Barbie în Pantofii Roz de Balerină”, ”Barbie în Basmul Modei Pariziene” și „Barbie în Trupa Spioanelor”.

Această suită dedicată faimoasei păpuși Barbie continuă la ora 10:30 cu „Barbie - It takes two! Duetul Prieteniei”. Aici, personajele principale sunt din nou Barbie „Malibu” Roberts și Barbie „Brooklyn” Roberts, ambele fiind eleve la un prestigios liceu din New York, dedicat tinerilor cu abilități remarcabile.

Cele două protagoniste, una reprezentând Coasta de Vest a Americii, iar cealaltă Coasta de Est, își propun să înregistreze un demo muzical împreună și să lucreze asiduu pentru realizarea viselor lor. Paralel cu aceasta, ambele descoperă împreună splendorile și complexitatea New York City, recunoscut pe plan internațional ca unul dintre cele mai vibrante orașe. Între timp, ele fac și o vizită în Malibu, la familia și prietenii lor. Serialul pune accent pe această pereche extraordinară de prietene și narează povești despre prietenie, legături familiale, pasiune și determinare.

Ulterior, la 11:00, în fiecare zi, urmează „Barbie Dreamhouse Adventures”, o serie ce prezintă peripețiile lui Barbie, ale surorilor sale și ale prietenilor apropiați. Datorită naturii calde și compasiunii caracterelor, fiecare episod este o delicatesă vizuală pentru privitor. De la escapade cu sirene în adâncurile secrete ale oceanelor până la aventuri palpitante în Malibu, locul de baștină al Barbie.

Pe parcursul lunii octombrie, Barbie nu doar că aduce distracție pe Minimax, dar oferă și oportunitatea copiilor de a se familiariza cu tematici contemporane, cum ar fi ce presupune popularitatea în mediul online, esența unei surori devotate, modul în care se pot oferi ajutor prietenilor și cum se poate îngriji corespunzător un animal de companie.

Publicul este îndemnat să vizioneze această secțiune dedicată Barbie, zilnic, pe Minimax.

Despre Minimax

Minimax este o parte a portofoliului AMCNI CNE și se distinge ca fiind primul canal educativ pentru copii din România. Acesta se angajează în promovarea unui conținut lipsit de violență și inițiază proiecte care susțin dezvoltarea copiilor. Canalul vizează un grup țintă cu vârste între 2 și 12 ani. Minimax adoptă o abordare distinctă în ceea ce privește programarea față de alte canale pentru copii, bazându-se pe animații pacifiste ce includ și o componentă educativă valoroasă.


6 comentarii despre subiectul „În luna octombrie, Barbie e vedeta Minimax”:
Anonim

Barbie s-a adaptat de-a lungul timpului. Acum avem Barbie în roluri diverse, de la prințese la astronaute. :)))

Danuta

Anonim, Barbie este o marcă care a rezistat testului timpului. Probabil că postul știe ce face. Barbie vinde, iar la finalul zilei, ei trebuie să facă rating. Eu voi avea mereu o slăbiciune pentru Barbie.

Anonim

Am observat că Barbie tinde să perpetueze un anumit standard de frumusețe, dar parcă în ultimii ani s-au făcut eforturi în diversificarea aspectului păpușilor. Eu una ador că există o varietate mare de aventuri în care este implicată Barbie. Filme cu Barbie le-am cam văzut cu fiica mea și ne-am distrat foarte bine.

Anonim

Dar nu vi se pare că ora de începere a programelor este prea devreme? La 7:30 dimineața, unii copii încă dorm sau se pregătesc pentru școală. Mă gândesc că o oră mai accesibilă ar fi fost mai utilă.

Anonim

Cred că ora a fost aleasă exact pentru a prinde copiii înainte să plece la școală, un fel de metodă să-i atragă să se trezească mai devreme.

Andra

Cred că ar fi un prilej bun să introducem în discuțiile cu copiii și critica media, să le explicăm cum anumite lucruri pot fi reale sau nu, și să dezvoltăm gândirea lor critică, chiar și atunci când se uită la desene animate. Desenele animate, inclusiv Barbie, trebuie să fie un punct de plecare pentru discuții și învățări suplimentare, nu doar entertainment pasiv. Mai ales că sunt vizionate de copii la vârste fragede.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile